Elektriker - Älmhult

Boost Technical Power · Älmhult

·

Ansök senast 23 okt. (2 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Till vår kund i Älmhult söker vi nu industrielektriker för 2-skiftarbete.


Om tjänsten

Tjänsten innehåller arbetsuppgifter som t ex avhjälpande och förebyggande underhåll, men även förbättringsarbete i maskinparken.

Tillträde efter överenskommelse. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med goda möjligheter att du efter en period som anställd via Boost, får erbjudande att gå över till anställning direkt hos kunden.


Om dig

Du är en duktig elektriker med utbildning inom el och automation och du har fått ditt certifikat. Det är viktigt att du är självgående i ditt arbete och att du har en vilja att nå uppsatta mål. Som person trivs du med att jobba tillsammans med andra och har god samarbetsförmåga. Men kan även ta dig an uppgifter på egen hand. Du har dokumenterad erfarenhet av produktionsutrustning. Kunskaper inom mekanik/pneumatik, robotteknik, och felsökning i PLC.


Ansökan

Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: jobb.gbg@btp.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Vid ansökan var god ange referens: Elektriker - Älmhult


Om oss

Boost är ett tjänsteföretag som verkar inom sektorerna fastighetsnät, kommunikation, säkerhetsteknik och elinstallationer. Inom Boost kör vi med schyssta anställningsvillkor och kollektivavtal. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.


Kontakt

Veronica Bäckström, Konsultchef

veronica@btp.se

070-744 27 52

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Boost Technical Power

Placering

Älmhult

Kontaktperson

Btp Sweden AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Elektriker - Älmhult i din ansökan