Eldriftsledare med ansvar för hela Region Dalarna

Region Dalarna · Falun

·

Ansök senast 14 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Arbetsuppgifter
Här kommer en tjänst som inte är vakant så ofta hos på Region Dalarna. Vi söker eldriftsledare med ansvar för hela Region Dalarna. Det är en betydelsefull tjänst för oss att tillsätta och det kommer ställas krav på dig som är intresserad. Om du är en på plats i livet där du känner dig mogen för ett nytt arbetsäventyr, då, men endast då vill vi att du läser vidare i denna annons. När du läst igenom hela annonsen och tycker att du skulle passa för denna tjänst, vänta inte utan sök!

Du kommer till en organisation med lång tradition av service mot Hälso- och sjukvården och övriga kärnverksamheter, där beslutsvägarna internt inom Regionservice är korta och där det finns gott om utrymme för egna initiativ. Regionservice införde 2018 en FM-organisation i syfte att koordinera och utveckla Regionservice servicetjänster ytterligare, allt för att främja kärnverksamheten och den totala koncernnyttan.

Som specialist ingår du i ett mindre team bestående av andra specialister inom andra teknikområden som tex gas, brand och energi. Ni utgör tillsammans ett stöd för länets operativa driftorganisationer inom Fastighetsdrift. Du rapporterar till verksamhetschef och arbetar nära både i linjen och mot FM-enhet/processägare.

Ansvara för egenkontrollprogram, sammanhållande roll över länets övriga eldriftledare. Elinstallatör för regelefterlevnad på uppdrag åt Region Dalarna. Kommer ingå i Region Dalarnas elkommité. Rollen innebär ett nära samarbete med Region Dalarnas fastighetsförvaltning. Eldriftsledaren kommer även vara rådgivande i elsäkerhetsfrågor inom hela Region Dalarna.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har examen från Elyrkesprogrammet eller annan utbildning motsvarande BB1 samt minst 5 års arbetslivserfarenhet från elområdet. Du har tidigare erfarenhet från elkraftsarbete, schemaläsning, att finnas med i en rådgivande funktion vid projektarbeten, samt från arbetsuppgifter som kräver analysering och problemlösning. Erfarenhet från dokumentationsarbete samt mycket goda kunskaper i det svenska språket, både muntligt och skriftligt tillsammans med grundläggande datakunskaper i office-paketet är krav för tjänsten. Du skall även vara beredd att läsa in auktorisation A om det saknas, vilket arbetsgivaren bekostar. Meriterande för tjänsten är Auktorisation (allmän behörighet) A alternativt AL, vana av PLC programmering, erfarenhet av arbete med reservkraft och UPS samt tidigare erfarenhet av att arbeta i nära kontakt med leverantörer och kunder. Resor inom regionen förekommer, därav behöver du ha B-körkort.

Du som eldriftsledare kommer att vara involverad i många olika arbetsuppgifter och projekt samtidigt. Du kommer att vara ansvarig för att lagar och regler följs samt hålla dig uppdaterad kring nya lagkrav, ha kontakt med leverantörer och samarbetspartners samt ansvara för utvecklingsarbetet inom elområdet. Det ställer krav på att du är en person som är strukturerad. Vidare vill vi att du ska kunna vara en problemlösare då du är ytterst ansvarig, vilket också mynnar ut i att du har en kreativ ådra för att ta sig förbi hinder som uppkommer. Som ytterst ansvarig krävs också att du inte blir stressad i första taget. I rollen är det av största vikt av att kunna vara tydlig i sitt budskap mot människor i den egna organisationen samt mot samarbetspartners, allt för att förhindra att missförstånd sker. Du kommer även att utbilda personal internt och behöver därför känna dig bekväm i det.

Övrigt
Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Dalarna

Placering

Falun

Kontaktperson

Erland Grundberg

023-490951