Elansvarig industrielektriker/automationstekniker, Forssjö

Sandåsa Timber · Katrineholm

·

Ansök senast 28 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om företaget

Sandåsa Timber AB är ett modernt och väletablerat trävaruföretag med anor från 1920-talet. I dag består vår verksamhet av sågverket i Forssjö Bruk med dotterbolaget Forssjö Pellets AB och sågverket i Åkers Styckebruk. Vi har därtill vår träförädling i Sandåsa Strängnäs. Våra trävaror går till bygghandeln, husfabriker och industrikunder både i Sverige och Europa. Vi har kunden, miljön och hållbarhet som ledord i vår verksamhet där våra medarbetare är vår främsta resurs. Vi befinner oss just nu i ett expansivt läge där vi blickar framåt och fokuserar på utveckling.

VMP söker nu en elansvarig industrielektriker/automationstekniker för direktrekrytering till underhållsteamet på sågverket i Forssjö. Behovet är tillsvidare. Tjänsten är på heltid dagtid. Jourberedskap ingår. Arbetstiderna inrymmer ett stort mått av flexibilitet vilket kan vara till gagn för bägge parter.

Dina arbetsuppgifter

Rollen innebär att du kommer vara huvudansvarig för el-underhållet på anläggningen. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är förebyggande underhåll och akuta reparationer av sågverkets produktionslinor. Jobbet innefattar även nyinstallation av maskiner och produktionslinor i takt med företagets uppgradering och utveckling. Arbetet är varierande och passar dig som är flexibel och gillar utmaningar.

Din profil

Vi söker dig med el-auktorisation AL och minst ett par års erfarenhet av underhållsarbete från tyngre industri/processindustri. Du har erfarenhet av att jobba med underhåll och service av PLC styrd utrustning och har kunskap om frekvensomvandlare. Körkort är ett krav för tjänsten. Har du kunskap inom hydraulik och pneumatik så är det meriterande.

Den person vi söker är arbetsmotiverad och har driv och engagemang i arbetet med fokus på att hålla anläggningen i god drift. För detta behöver du både kunna jobba självständigt och jobba för och med ditt team. Du har gott ordningssinne, kan planera och strukturera upp ditt arbete för att komma i mål.

Låter det intressant, tveka inte att höra av dig/söka tjänsten!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sandåsa Timber

Placering

Katrineholm

Kontaktperson

Jan Karlsson

0702850740