Jobbsafari är en del avschibsted logo

El- & Automationsingenjör till EdmoLift i Härnösand

Bravura · Timrå · Ansök senast 5 aug.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du ett stort intresse för el och automation och vill arbeta i en självgående roll med stora möjligheter till utveckling? Hos EdmoLift blir du en del av en global organisation med utgångspunkt i Härnösand!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos EdmoLift.

Om företagetEdmoLift är en av världens största tillverkare av lyftbord, pallhanteringsprodukter och hjälpmedel för materialhantering. I över 50 år har de med framgång levererat saxlyftbord och lösningar för materialhantering. Företaget har en bred kundbas och deras lyftlösningar finns inom flera spännande områden som industri, distribution, sjukvård, service och handel. Deras mål är att erbjuda den bästa och mest ergonomiska, kostnadseffektiva lösningen för dina lyft- och hanteringsbehov.

ArbetsuppgifterI rollen som automationsingenjör hos EdmoLift arbetar du med anpassning av elsystem i standardiserade och kundanpassade produkter. Du är delaktig i hela processen från offertstadie till tillverkning och test av styrsystem. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår programmering, dokumentation och el-montering av de kundunika elstyrningarna. Utöver detta deltar du i förbättringsprojekt som expert inom ditt tekniska område. I dagsläget står företaget inför ett byte av styrsystem där du är högst delaktig i att utveckla och anpassa den nya elstyrningen.

Du samarbetar internt med andra avdelningar däribland produktionsenheten, där du ger teknisk support inom el och automation. Vidare har du ett nära samarbete med säljorganisationen för att hitta de bästa lösningarna till företagets kunder.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom el och automation
  • Erfarenhet av programmering i C och PLC är meriterande
  • Kunskaper inom elkonstruktion/schemaritning är meriterande
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Vi söker dig som trivs i en självgående roll där du driver ditt eget arbete framåt. Du bidrar med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att lära dig nya saker och testa nya tillvägagångssätt. I rollen som automationsingenjör arbetar du brett inom området och vi ser därav att du är prestigelös i din roll samt har en förmåga att växla mellan olika arbetsuppgifter och stöttar upp andra avdelningar vid behov. Vidare arbetar du lösningsorienterat för att leverera effektiva lösningar med hög kvalitet.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Härnösand
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Automationsingenjör, automationstekniker, tekniker, automation, ingenjör, C, PLC, programmering, styrsystem, styrteknik, reglerteknik, maskiningenjör, elingenjör, el

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Timrå

Dela jobbannonsen

Anmäl annons