Jobbsafari är en del avschibsted logo

El-montör

W. Ruberg · Olofström · Ansök senast 8 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Som el-montör kommer du främst arbeta i vår verkstad i Knislinge men även i vår anläggning vid immeln. Arbetet består av byggnation av kablage till motorsprutor, kabelmärkning, stiftning och kabelhöljen där monteringen sker efter ritning. Det är både stora och mindre projekt med unika lösningar till varje produkt. Du kommer arbeta självständigt men även tillsammans med en mekaniker där du själv planerar och lägger upp ditt arbete.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig med god vana av elmontage där du behärskar ritningar och elscheman. Du är noggrann och självgående samt van att ta stort eget ansvar.
Du känner stort engagemang i ditt arbete och har hög arbetsmoral. Du är lösningsorienterad, stresstålig och tycker om ordning och reda.
Det är meriterande om du har erfarenhet av programmering i canbus men dock inget krav.

Information och kontakt

Arbetstiden är förlagd till dagtid med flex.

Tjänsten är en hyrrekrytering via Wikan Personal de första sex månaderna som förväntas övergå i anställning hos W. Rubergs.
Pga av semestertider kommer intervjuer hållas lite senare i sommar. Ansökning sker via hemsidan www.wikan.se och sista ansökningsdag är den 8/8.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Zanna Persson, 0451-707482.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

W. Ruberg

Placering

Olofström

Kontaktperson

Zanna Persson

0451-707482

Dela jobbannonsen

Anmäl annons