Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ekonomistudenter sökes till Stockholmsområdet

Ekonomistudenter sökes till Stockholmsområdet

Jurek Rekrytering & Bemanning AB · Stockholm · Ansök senast 1 mars (27 dagar kvar)

Heltid · Visstidsanställning

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu för våra kunders räkning ekonomistudenter för både kortare och längre konsultuppdrag i Stockholmsområdet. Vi söker dig som är intresserad av arbete vid sidan av dina studier. Arbetsuppgifterna är av varierande art inom ekonomi och administration.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Kundreskontra
  • Leverantörsreskontra
  • Ekonomiadministration
  • Avtalsadministration
  • Stötta övriga teamet
Vem är du?

Du har en pågående universitetsutbildning inom ekonomi och har minst 2 år kvar av dina studier. Som person är du driven, strukturerad, är prestigelös och har en god samarbetsförmåga. Du har möjlighet att jobba 2-3 dagar i veckan under kontorstider.

Du erbjuds

Detta är ett utmärkt tillfälle att komma in i arbetslivet, få värdefulla erfarenheter och bättra på ditt CV. Uppdragen kan komma att variera i längd och även sysselsättningsgrad beroende på våra kunders behov. Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos någon av våra kunder. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Mikaela Danilovic på mikaela.danilovic@jurek.se. Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Sista ansökningsdag

Vi intervjuar löpande, du är välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

mikaela danilovic

mikaela.danilovic@jurek.se08-525 01 800

Dela jobbannonsen