Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ekonomistäd i Jönköping AB söker LOKALVÅRDARE i Ljungby

Ekonomistäd i Jönköping AB söker LOKALVÅRDARE i Ljungby

Ekonomistäd i Jönköping AB · Jönköping · Ansök senast 5 juni

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om oss:

Ekonomistäd erbjuder total städservice och fastighetsskötsel inriktad mot företag och privatpersoner. Våra kunder är framförallt företag och vi sköter lokalvård i de flesta typer av verksamheter såsom kontor, lager, produktion, butiker, restauranger och hotell. Kvalitet, ansvar och goda relationer till kunder såväl som till personal är viktiga komponenter i detta väletablerade företag. Ekonomistäd grundades 1990 och har en bra utveckling. Vi är miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 1401 och ISO 9001.

Om tjänsten:

Just nu söker vi en ny medarbetare med god erfarenhet av lokalvård till en mindre städuppdrag hos en av våra kunder i Ljungby. Arbetet utförs 2 ggr i veckan (2 tim/gg) under kundens öppettider (mellan kl. 7.00 och 18.00). Uppdragets nuvarande omfattning är ca. 17 timmar i månaden, med möjlighet att öka i framtiden.

Om dig:

Vi ser att du har erfarenhet av lokalvård, att du är självgående och ser det som utvecklande att göra en bra arbetsinsats för våra kunder. Som person är Du positiv, kommunikativ, noggrann och samarbetsvillig. Vi vill att du har blick för helhet och sammanhang.

Vid anställning kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.

Körkort är en fördel men ingen krav.


Arbetsplats: Ljungby Hedin Bil

Start datum: juni 2021

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ekonomistäd i Jönköping AB

Placering

Jönköping

Kontaktperson

Ekonomistäd i Jönköping AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons