Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ekonomiföreläsare till Lexcampus AB, Ekonomi

Ekonomiföreläsare till Lexcampus AB, Ekonomi

Lexcampus AB · Göteborg · Ansök senast 31 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Driven ekonomistudent som närmar sig slutet på sin utbildning, nyutexaminerad ekonom eller ekonom/redovisningskonsult med något/några års arbetslivserfarenhet som letar efter en spännande utmaning?

Bli vår nästa ekonomiföreläsare - som leder praktiska ekonomiföreläsningar på både plats och distans. Vi rekryterar till en heltidsanställning efter sommaren, men innan dess finns det möjlighet att arbeta deltid för rätt person.

Vi är ett utbildningsföretag som nu söker ekonomer för spännande utbildningsuppdrag! Det gäller undervisning i främst företagsekonomiska ämnen, men även vissa nationalekonomiska ämnen. Kurserna varierar från vecka till vecka men har ett praktiskt fokus där vi varvar case med föreläsningar.

Vi hjälper till med att tillhandahålla allt undervisningsmaterial, såsom PowerPoints och övningsmaterial, varför det absolut viktigaste är att du tycker det är kul med pedagogik och undervisning, där du kommer att ha en tät dialog med vår utbildningsansvarige som ser till att du får rätt förutsättningar att kunna göra ett grymt jobb.

Det finns gott om kurser, både i Göteborg, på distans och i andra delar av Sverige. Vi har vårt kontor i Göteborg, men för rätt person finns det möjlighet att starta upp ett satelitkontor på annan plats i Sverige där du skulle kunna utgå från. Detta är en ganska unik merit och vi hoppas du ser värdet i den kunskap du får med dig inför ditt framtida arbetsliv, genom att undervisa inom din utbildning.

Vi rekryterar löpande, och anställning kan därför ske innan annonsens slutdatum, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Maila gärna ett personligt brev tillsammans med CV till hanna.lexcampus@gmail.com vid intresse.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lexcampus AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Lexcampus AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons