Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ekonomichef/vice VD till Götene Värme & Vatten

Sigma Recruit · Götene · Ansök senast 17 jan.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Ekonomichef/vice VD till Götene Vatten & Värme i Götene

Just nu söker Götene Vatten & Värme dig som vill arbeta med styr- och kontrollsystem, budgetering och ekonomiska prognoser och bli en viktig del av ekonomiavdelningen hos en liten men välmående kommun. Att jobba inom offentlig sektor innebär möjligheten att skapa de bästa förutsättningarna för vårt samhälles medborgare. Vill du vara med och bidra på ett konkret sätt? Då bör du läsa vidare och söka jobbet som Ekonomichef/vice VD!

Din Vardag

Som Ekonomichef/vice VD kommer du att lägga störst fokus på styr- och kontrollsystem, budgetering och ekonomiska prognoser. Du har ansvar för företagets ekonomi, HR, Diariet och Kundservice, tillsammans med medarbetarna på ekonomiavdelningen. Som vice VD jobbar du operativt med ledningsfrågor, affärsutveckling och övergripande företagsfrågor i nära samarbete med VD. Du ansvarar för den löpande bokföringen och lönehanteringen. I rollen ingår även att bistå VD med ekonomisk rapportering och underlag, vara ansvarig i budget- och prognosprocesser, hantera exempelvis bokslut, myndighetsrapportering, inkomstdeklarationer, momsavstämningar, koncernredovisning och årsredovisning, sammanställa analyser, statistik och nyckeltal. Tjänsten är på heltid och du kommer att arbeta dagtid. Du har personalansvar för tre medarbetare.

Vem är du?

Till rollen som Ekonomichef/vice VD söker vi framförallt dig som är en driven och prestigelös person som motiveras av att få bli en viktig medlem i teamet och att driva och utveckla verksamheten till att bli en modern digital arbetsplats. Vi tror du har en bakgrund som Controller och har erfarenhet av implementering av affärssystem. Du är handelskraftig, duktig på att lyssna in och få med dig teamet. Som chef är du tydlig och coachande. Vi ser att du har erfarenhet av förändringsarbete. Det är en stor fördel om du har arbetat med ekonomi på ett bolag med motsvarade storlek, har erfarenhet av liknande arbete och av ekonomisystemet Raindace.

Vi önskar att du
  • har högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi
  • har B-körkort
  • har chefs- och ledarerfarenhet med goda resultat
  • har flera års erfarenhet av ett ekonomiskt helhetsansvar
  • uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska.
Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar Götene Vatten & Värme med Sigma Recruit och du kommer att bli anställd hos Götene Vatten & Värme. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Stefan Larsson på telefonnummer: 0730-846816 eller via e-post: stefan.larsson@sigma.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2021-01-17.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sigma Recruit

Placering

Götene

Dela jobbannonsen

Anmäl annons