Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ekonomichef

Miljöhallen Golv · Jönköping · Ansök senast 14 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

VILKA ÄR VI?

Miljöhallen Golv erbjuder och utför kompletta golventreprenader inom golvavjämningar, kakel/klinker och övriga golvbeläggningar till riksbyggare, fastighetsbolag och privatkunder i framför allt Jönköping med omnejd. Miljöhallen har hög kompetens och bredd inom kompletta golv och plattsättningsentreprenader, och alla våra hantverkare sitter med specialistkompetens inom sitt område - fördelat på trä-, platt- och mattläggning samt golvavjämning.

Miljöhallen omsätter cirka 95 miljoner och vi har 65 anställda, varav tolv som jobbar på kontor/butik/lager. Huvuddelen av omsättningen är på stora och mellanstora projekt. Miljöhallen har alltid ett stort engagemang i effektivare lösningar runt erbjudandet och verksamheten, och strävar alltid efter ett mycket nära och öppet samarbete mellan kollegor och kunder.

Miljöhallen Golv i Jönköping ingår sedan våren 2020 i Herenco Invest. Herenco Invest skapar lönsam tillväxt och förvärvar framgångsrika företag, som leds av passionerade entreprenörer – detta bidrar till en hållbar samhällsutveckling.

Miljöhallen är ett nytt affärsområde inom Herenco Invest och den strategiska planen är att växa inom detta område. Vi söker nu en ekonomichef som vill vara med på denna resa!

VAD ERBJUDER VI?

Som ekonomichef på Miljöhallen kommer du att vara en viktig kugge för den fortsatta utvecklingsresan inom affärsområdet. Du kommer att ansvara för ekonomin både operativt och strategiskt.

Du förväntas stötta verksamheten till ökad tillväxt och lönsamhet. Här kommer du att arbeta verksamhetsnära med fokus både på affären och medarbetarna, där du bidrar med utveckling av både arbetssätt och processer.

Din roll innebär projektredovisning, controlling och verksamhetsutveckling, samt ansvarar du för månads- och årsbokslut, budget och prognoser. Till din hjälp har du ett team bestående av två medarbetare. Du rapporterar till platschef och ingår i ledningsgruppen.

DETTA KAN DU.

Vi ser att du har en bakgrund med minst fem års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har även ett intresse för system och dess användning för att optimera en verksamhet.

  • Ekonomisk högskoleutbildning eller motsvarande genom arbetslivserfarenhet.
  • Erfarenhet/kunskaper kring projektredovisning.
  • Gärna bakgrund från revision- eller redovisningsbranschen.
  • Svenska och engelska i tal och skrift.

DETTA ÄR DU.

Du är en person som bygger relationer med medarbetarna både på avdelningen och ute i verksamheten. Energisk, ödmjuk och stöttande är ord som beskriver dig. Du drivs av att nå resultat och förstår vikten av kommunikation för att komma till förändring. För att lyckas i rollen finns även en affärsmässighet och analytiskt sida samt att just du vill vara med på Miljöhallens fortsatta resa!

BRA ATT VETA.

  • Du rapporterar till platschef.
  • Placering Jönköping.
  • Tillsvidareanställning.
  • Visa ditt intresse snarast, urval sker löpande.
  • Vid frågor besvaras dessa av Anette Beckman, 072-500 30 23.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Miljöhallen Golv

Placering

Jönköping

Kontaktperson

adding PEOPLE AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons