Ekonomichef till Holm Trävaror

Bravura · Sävsjö

·

Ansök senast 3 nov. (42 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du erfarenhet av ekonomiarbete och vil utvecklas vidare i en roll med större ansvar? Lockas du dessutom av att arbeta på ett företag som vill växa och som värdesätter gemenskap? Hos Holm Trävaror erbjuds du möjligheten att arbeta med breda ekonomifrågor i en varierad roll.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Holm Trävaror.

Om företagetHolm Trävaror importerar och säljer träbaserade skivor, massivträ, kantlist, lim m.m. främst till inrednings-, köks-och möbelindustrin. Företaget är etablerat i Sala, Sävsjö, Göteborg och Stockholm. Företaget har 50 anställda och omsätter ca 230 Mkr.

I rollen som ekonomichef arbetar du på kontoret i Sävsjö där det arbetar runt 25 personer. Kulturen präglas utav gemenskap och flexibilitet.

ArbetsuppgifterSom ekonomichef har du det övergripande ansvaret för företagets ekonomifunktion vilket innefattar såväl redovisning och uppföljning som rapportering och administration. Du ansvarar för den löpande redovisningen, upprättandet av månads-, kvarts-och årsbokslut samt årsredovisning. Du arbetar även med skatter, valutahantering, controlling och löner. Arbetsuppgifterna är varierade och du kommer arbeta med både operativa och strategiska ekonomifrågor där det blir viktigt att du är proaktiv och föreslår förbättringar. Du får en central roll i bolaget och ingår i företagets ledningsgrupp.

Formella krav
  • Arbetslivserfarenhet inom ekonomi och/eller från liknande roll
  • Avslutad högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdig utbildning
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • God systemvana
  • B-körkort
Vi söker dig som är engagerad och har förmågan att hålla och skapa struktur i ditt arbete. Du är social och motiveras av att samarbeta med dina kollegor för att driva företaget framåt. Vidare har du en god analytisk förmåga och du trivs när du får arbeta brett, oavsett om du sitter med leverantörsfakturor, skattedeklarationer eller gör månadsrapporteringar.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Sävsjö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomichef, ekonomi, ekonom, redovisning, bokslut, ekonomifrågor, ekonomifunktion, inredningsbranschen, möbelbranschen, inredning, möbler, trä, Holm Trävaror, Sävsjö, rekrytering, heltid

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Sävsjö