Ekonomichef med stort IT- intresse till Poppels Bryggeri AB, Göteborg

Poppels Bryggeri AB · Partille

·

Ansök senast 11 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Poppels Bryggeri står inför en spännande utvecklingsresa de kommande åren, det finns en klart uttalad ambition att växa och inom fyra år ska bolaget uppnått en fördubblad omsättning. Det kommer ställa krav på organisationen vad gäller processer och systemutveckling. Vi söker en ekonomichef med stort intresse för analys och ekonomistyrning som vill anta utmaningen att leda och utveckla Poppels ekonomifunktion in i framtiden.

I din roll som ekonomichef kommer du vara en del av företagsledningen och kommer få stor möjlighet att vara med och bidra till fortsatt tillväxt och bolagsutveckling. Du ansvarar för den interna uppföljningen och den övergripande analysen. Du bidrar med och utvecklar ekonomistyrningen och skapar struktur i takt med att bolaget växer.
  • Ledningsgruppsarbete med ansvar för finansiell analys och rapportering. Leda och driva arbetet med ständiga förbättringar i syfte att öka lönsamhet och effektivitet
  • Löpande ekonomisk rapportering, konsolidering, koncernredovisning.
  • Driva budget- och prognosarbetet samt delta i processen med att sätta mål, strategier och planer för verksamheten
  • Utveckling av rutiner och processer
  • Aktivt driva implementation av nya funktioner i IT-system
  • Ansvara för myndighetsrapportering, legal compliance.
  • Personalansvar för en kollega på ekonomiavdelningen
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet i rollen som ekonomichef/ekonomiansvarig i ett medelstort bolag och som vill växa vidare i din yrkesroll. Rollen växlar mellan operativt ekonomiarbete och strategiska verksamhetsnära frågeställningar. Du är civilekonom eller motsvarande och har du erfarenhet från produktion- eller tillverkningsindustrin är det ett stort plus. Likaså är det viktigt med erfarenhet och kunskap kring något ERP-system, såsom SAP. Stort fokus kommer ligga på systemutveckling och processutveckling så du behöver vara driven, nyfiken och genuint intresserad av att arbeta med dessa frågor. Vidare behöver du vara noggrann, prestigelös och ha en väl utvecklad förmåga att samarbeta.

I den här rekryteringen samarbetar Poppels Bryggeri med Jerrie AB. Välkommen med din ansökan, senast onsdag 11 november. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsult Martin Dahlberg på telefon 0763-170741.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Poppels Bryggeri AB

Placering

Partille