Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ekonomiassistent på deltid till Equalis

Ekonomiassistent på deltid till Equalis

Academic Work · Uppsala · Ansök senast 3 apr.

Deltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

"På Equalis är du med i ett viktigt arbete genom att bidra till att vården i Sverige håller en hög kvalitet, är jämlik och patientsäker". Så säger läkaren Mathias Karlsson som är VD på Equalis, ett företag som arbetar med kvalitetssäkring av svensk sjukvård. Vill du också bidra till en jämlik vård som håller vad den lovar när vi behöver det som mest?
Equalis söker just nu en studerande ekonomiassistent på deltid. För att passa i den här rollen ska du vara självständig och kunna driva ditt eget arbete framåt.

Information om uppdraget

När man kliver innanför dörrarna hos Equalis slås man direkt av den trevliga stämningen! Här får du ett eget kontor i ljusa och fräscha lokaler tillsammans med ett team som verkligen trivs ihop. Företaget har både en egen idrottsförening och hittar på olika aktiviteter tillsammans, och har du ett starkt kulturintresse så finns även möjligheten att engagera dig i skapandet av deras nya kulturförening!

Som ekonomiassistent kommer du att ingå i ett team bestående av 3 personer. Här kommer du få möjlighet att utvecklas och ta del av dina kompetenta medarbetare. Du kommer att erbjudas en bra introduktion där du kommer att gå dubbelt till en början för att komma in i rollen. Arbetsuppgifterna kommer främst bestå av att hantera leverantörsfakturor samt in- och utbetalningar. På sikt när du växt in i rollen är tanken att du även kommer vara med och lära dig avstämningar av konton, revision och årsbokslut. Arbetsdagarna utgörs initialt av 2-3 dagar i veckan. Tanken är att arbetet ska vara flexibelt för att kunna kombinera med studier.

Arbetsuppgifter
  • Hantering av leverantörsfakturor
  • Hantering av in- och utbetlaningar
  • Kundfakturering
På sikt är tanken att du ska lära dig:
* Avstämningar av konton, revision samt årsbokslut

Vi söker dig som
  • Studerar en eftergymnasial utbildning inom ekonomi med minst 1,5 år kvar av studierna
  • Har goda kunskaper i Officepaketet
  • Behärskar svenska i tal och skrift
Vi tror att detta är en bra roll för dig som är i början dina studier inom ekonomiprogrammet och ser detta som en utvecklingsresa.

Som person är du:
  • Självgående
  • Noggrann
  • Initiativtagande
Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Deltid, 2-3 pass per vecka

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Equalis önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Uppsala

Dela jobbannonsen

Anmäl annons