Ekonomiassistent

Lotus Maskin & Transport AB · Botkyrka

·

Ansök senast 21 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Trots utmanande tider fortsätter vi att växa och den positiva trenden innebär att vi nu behöver utöka vår ekonomiavdelning. Vi letar efter dig som har ett grundläggande ekonomiskt kunnande och med entusiasm och nytänkande vill vara en viktig del i vårt arbetslag. Lotuskoncernens ambition är att ha en ekonomiavdelning i allra högsta klass för att våra verksamhetschefer ska känna sig trygga och ägna sin tid åt produktionen där de gör störst nytta. Ekonomiavdelningen fungerar som organisationens hjärta och består idag av sex personer som tillsammans innehar en mycket bred kunskap och erfarenhet av ekonomiarbete. Letar du efter en tjänst med stort ansvar och möjlighet till personlig samt yrkesmässig utveckling? Då är du förmodligen den vi letar efter.

Vilka egenskaper värdesätter vi?
  • Du gillar ordning och reda
  • Du har lätt för att strukturera upp din arbetsdag och dina arbetsuppgifter
  • Du tycker att dialogen med människor är viktig
  • Du har en förmåga att förstå människors behov
  • Du är har en pedagogisk ådra och en vilja att förmedla din kunskap vidare
  • Du tycker om att avsluta en arbetsuppgift innan du påbörjar nästa
I ditt arbete som ekonomiassistent ingår du i ett arbetslag som tillsammans ansvarar för avdelningens dagliga drift. Tillsammans med dina kollegor agerar du stöd till organisationens chefer gällande ekonomiska frågor. Utöver löpande ekonomiarbete

innefattar tjänsten även intern utbildning i form av nära dialog med såväl ledningsgrupp som verksamhetens chefer.

Vad får du som anställd hos oss utöver fantastiskt härliga kollegor och en mycket trevlig arbetsplats? Lotuskoncernen är en modern och nytänkande organisation som månar om de anställdas välbefinnande. Vi värdesätter en hälsosam livsstil och hos oss får du naturligtvis friskvårdsbidrag och vi ser möjlighet till fysisk aktivitet under arbetstid som en självklarhet. Vi anordnar aktiviteter och tävlingar som främjar rörelse och har dessutom skrivit in fysisk aktivitet som krav vid alla våra sammankomster. Vi vill skapa en organisation med bred erfarenhet och kunskap och ser därför din personliga utveckling som ett verktyg att nå målet. Utbildning både externt och internt är en viktig del i att tillgodose dina behov.

Hos oss vill vi att de anställda ska trivas och må bra. Därför lägger vi stor vikt vid vårt arbetsmiljöarbete i form av hälsofrämjande åtgärder och vi förutsätter att du delar vår syn på ett sunt arbetsklimat och en sund livsstil. Vi ser fram emot att träffa just dig.

Arbetsgivarens webbplats
www.lotusab.se
Arbetsplatsens adress
Segersbyvägen 3B
145 63 NORSBORG

Utbildning
Grundläggande ekonomisk utbildning.

Arbetslivserfarenhet
Erfarenhet av ekonomiskt arbete samt arbete med fokus kund- och leverantörsreskontra är meriterande.

Språk
Svenska och engelska i tal och skrift.

Körkort
Ej krav

Vår kommer löpande göra ett urval av kandidaterna och kalla till intervju.

Kontakt
Helena Eriksson
HR-assistent och rekryteringsansvarig Lotuskoncernen

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lotus Maskin & Transport AB

Placering

Botkyrka