Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ekonomiassistent (vikariat)

MALMBERG WATER AB · Kristianstad · Ansök senast 8 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Malmberg är ett miljöteknikföretag som designar, bygger, underhåller och supporterar anläggningar för vatten, biogas och geoenergi. Omsättningen är 600 MSEK med 180 anställda. Företaget grundades redan 1866 och är familjeägt i femte generationen. Malmberg arbetar för en bättre miljö under devisen "Ren energi. Rent vatten."

Med anledning av föräldraledighet söker vi en vikarie under minst ett års tid med start i början av 2021.

Arbetsbeskrivning

I rollen som ekonomiassistent kommer du att ansvara för ett antal områden som Leverantörs- och kundreskontra, kravrutiner och räntefakturering. Du kommer även ha en supporterande roll avseende dina ansvarsområden. I samband med års- och månadsbokslut samt budget- och prognosarbete ansvarar du för delar som likviditetsavstämning och kontoavstämning.

Utöver detta kommer du att vara med och hantera övriga sedvanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning.

Vi söker dig som

Vi tror att den här rollen passar dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller ekonomisk utbildning på gymnasienivå och några års erfarenhet av liknande arbete inom större företag. Du kan arbeta både självständigt och i grupp och är van att arbeta med olika typer av arbetsuppgifter inom ekonomiområdet. Du har erfarenhet av större ERP-system och det är en fördel om du har arbetat i Agresso (UBW M5) sedan tidigare. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska både muntligt och skriftligt.

Som person trivs du i en roll som innebär både högt och lågt. Du ser vikten av ett gott samarbete i teamet och med verksamheten för att gemensamt möta deadlines och nå mål. Vidare arbetar du noggrant, strukturerat och effektivt med en hög servicenivå.

Vi erbjuder

Du kommer att få arbeta för ett stabilt, framgångsrikt och växande miljöteknikföretag med engagerade och positiva kollegor. Vi erbjuder marknadsmässiga villkor.



Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

MALMBERG WATER AB

Placering

Kristianstad

Kontaktperson

Malmberg Water AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons