Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ekonomiassistent / Transportadministratör

Bravura · Malmö · Ansök senast 8 apr.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du utbildning inom ekonomi eller transport? Trivs du i en koordinerande roll med många kontaktytor? Vi söker nu en ekonomiassistent till ett spännande bolag i Malmö. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar initialt sex månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetFöretaget är nationellt ledande inom sin bransch med ca 10 000 anställda. Du får mer information vid en eventuell intervju!

ArbetsuppgifterI rollen som ekonomiassistent är din huvudsakliga uppgift att säkerställa korrekt fakturering mot företagets leverantörer, detta mot bakgrund av respektive avtal och företagets uppsatta riktlinjer. I rollen har du även kontakt med flera aktörer så som leverantörer, speditörer och transportbolag, där du är behjälplig per mail eller telefon vid frågor som rör ekonomi. Du blir en del av ett team tillsammans med transportplanerare och koordinatorer, där ni samarbetar och stöttar varandra vid behov.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller transport / logistik.
  • Meriterande om du har tidigare erfarenhet från en administrativ roll, gärna inom ekonomi och / eller transport
  • God system och datorvana
  • Goda kunskaper i svenska
För att lyckas i rollen tror vi att du som person är du noggrann, uppmärksam på detaljer och anstränger dig för att leverera lösningar med hög kvalitet. Vidare föredrar du och har förmågan att agera snabbt och få saker gjorda. Då rollen innebär flera kontaktytor trivs du som bäst i sociala situationer och har lätt för att anpassa dig och din kommunikation efter person och situation.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomi, transport, administration, administratör, ekonomiassistent, admin, Malmö

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons