Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ekonomiassistent till Söderberg & Haak

Söderberg & Haak · Staffanstorp

·

Ansök senast 4 apr. (27 dagar kvar)

Vill du vara med på resan att tillsammans med ett nyetablerat team säkerställa kvalitativ leverans och samtidigt vara delaktig i arbetet med att utveckla, effektivisera och modernisera ekonomiavdelningen på Söderberg & Haaks huvudkontor? Är du självgående, trygg i dina kunskaper och tycker det är kul att arbeta? I så fall är detta rollen för dig!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Ansvara för kund- och leverantörsreskontra
 • Löpande redovisning
 • In- och utbetalningar
 • Betalningspåminnelser
 • Kontoavstämningar
 • Delaktighet i månadsbokslut
 • Diverse administrativa uppgifter
Erfarenhet och egenskaper

För att klara rollen bra så tror vi att du har minst ett par års erfarenhet från en liknande roll och trivs med arbetsuppgifterna. Du tycker om att vara en del i ett sammanhang och att vara en viktig kugge i ekonomiavdelningens arbete. Du tar ägandeskap över ditt arbetsområde, arbetar proaktivt och tar initiativ till förbättringar.

Det är ett stort plus om du har intresse för system.

Vad erbjuder företaget dig?

Miljön på Söderberg & Haak kännetecknas av en vänlig och supporterande stämning. Det är korta beslutsvägar och rak kommunikation. Ekonomiavdelningens arbete är mycket uppskattat av verksamheten. Att man känner glädje och arbetslust på ekonomiavdelningen och har frihet under ansvar är centrala värden för CFO:n.

Placeringsort: Staffanstorp, Industrivägen 2

Om Söderberg & Haak Maskin AB

Söderberg & Haak är Sveriges ledande privata aktör inom maskinhandel för lantbruk, industri och entreprenad. Vi finns representerade på både egna anläggningar och hos privata återförsäljare i hela landet. Vi marknadsför ledande varumärken som Komatsu, Bomag, Deutz-Fahr, Krone, Amazone, Dalbo och Geringhoff. Söderberg & Haak ägs av Mellby Gård.

Läs mer på https://sodhaak.se

I denna rekryteringsprocess samarbetar Söderberg & Haak med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Anna Alenryd; 0707-64 81 04, anna.alenryd@meritmind.se eller kandidatansvarig Viktoria Asp; 0737-48 20 92, viktoria.asp@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Söderberg & Haak

Placering

Staffanstorp