Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ekonomiassistent på heltid sökes för välkänd kund i Helsingborg!

Ekonomiassistent på heltid sökes för välkänd kund i Helsingborg!

StudentConsulting · Helsingborg · Ansök senast 26 mars

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Brinner du för ekonomi och har en studiebakgrund inom området? Besitter du ett intresse för siffror och kalkyler i kombination med andra administrativa uppgifter? Då har vi uppdraget för dig!

Information om uppdraget:

För kund räkning söker vi ekonomiassistent på heltid för att täcka upp ett föräldravikariat med start i mars. I denna roll kommer du arbeta på företagets ekonomiavdelning i kombination med customerservice. Arbetsuppgifterna kommer bestå utav administrativa uppgifter samt hantering av diverse avstämningar. Meriterande är även om du tidigare har arbetat med följande:
  • Löpande bokföring
  • Leverantörs- och kundreskontra
  • Inbetalningar
  • Fakturering
  • Avstämningar
  • Scanning
Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund på deras kontor i Helsingborg. Arbetstiderna är kontorstider måndag-fredag.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett stort intresse för ekonomi och ett sinne för siffror. För att kunna prestera i rollen är det centralt att du är noggrann, strukturerad och lättlärd. Du är även en person som är trivs med att ta ansvar och är handlingskraftig i ditt arbete. För att kunna prestera i rollen är det centralt att du är noggrann, strukturerad och lättlärd. Du behöver ha förmågan att kunna anpassa dig efter regler och riktlinjer. Du är även en person som är trivs med att ta ansvar och är handlingskraftig i ditt arbete och lösningsorienterad. Du trivs i en snabbt föränderlig miljö, är engagerad och driven och har en positiv inställning.

Krav:
  • Du har gymnasialutbildning inom området och tidigare erfarenhet alternativt eftergymnasial utbildning.
  • Du behärskar svenska flytande i tal och skrift.
  • Du har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.
Vi kommer löpande genomföra intervjuer och tillsätta så fort vi hittat rätt kandidat. Vid ansökan ser vi gärna att du laddar upp 2 referenser och gör våra digitala tester så processen rullar igång så fort som möjligt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Helsingborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons