Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ekonomiassistent på deltid

Scanditron Sverige AB · Stockholm · Ansök senast 31 aug.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

KAMIC Group är en företagsgrupp bestående av närmare 40 bolag verksamma inom såväl handel som tillverkning. Vårt gemensamma mål är att vara en framstående leverantör av tekniska produkter och tjänster inom utvalda produkt- och marknadsnischer. Tillsammans är vi cirka 1500 anställda i 14 länder och har en årlig omsättning på cirka 2.6 miljarder kronor. www.kamicgroup.com

Production Technology är ett av fyra affärsområden inom KAMIC Group. Production Technology säljer produktionsutrustning och förbrukningsmaterial samt supporttjänster för elektronikproduktion och industriautomatisering.

Production Technology söker nu en Ekonomisassistent på deltid, med placering på affärsområdets kontor i Spånga. I den här rollen kommer du att stötta en ekonomigrupp som ansvarar för redovisningen inom några av affärsområdets bolag.

Arbetsuppgifter

Du kommer att stötta de andra ekonomerna med enklare löpande redovisning, kontering av fakturor och andra redovisningsrelaterade arbetsuppgifter, samt sköta faktureringen åt serviceavdelningen.

Utbildnings, erfarenhet och personlighet

Vi tror att du studerat ekonomi på gymnasiet eller universitetet. Tidigare erfarenhet av arbete med redovisning är meriterande.

Du som söker har ett intresse för redovisning och administration. Du är en strukturerad, noggrann och prestigelös person med god förmåga att planera och prioritera. Du är självständig, kommunikativ, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra. Du är flytande i svenska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Du kommer att arbeta inom ett affärsområde med korta beslutsvägar och med en prestigelös atmosfär. Du kommer att ingå i ett härligt och kompetent gäng som arbetar tillsammans för att uppnå bästa resultat. Du kommer att rapportera till affärsområdets Business Controller.

Allmänna anställningsvillkor styrs av kollektivavtal, lokala regler och avtal. Tillträde efter sommaren 2022.

Din ansökan

CV och personligt brev skickar du vänligen till ansokningar@kamicgroup.com. Kallelse till intervjuer kommer att ske löpande. Rekryteringen tar paus vecka 29-31 p.g.a. semester.

Vid frågor är du välkommen att ringa närmaste chef, Helena Stenmark, Business Controller Production Technology, telefon 08-795 24 11.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Scanditron Sverige AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Scanditron Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons