Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ekonomiassistent på deltid till NetOnNet

Ekonomiassistent på deltid till NetOnNet

Randstad · Borås · Ansök senast 27 feb.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

På uppdrag av NetOnNet söker nu Randstad Finance en ekonomiassistent till ett långsiktigt konsultuppdrag på deltid. För dig som exempelvis studerar ekonomi och vill kombinera det med praktisk erfarenhet är det här en mycket bra chans för dig. 

Randstad Finance är specialister inom ekonomi. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Finance står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.

Ansvarsområden

I rollen som ekonomiassistent kommer du att tillhöra kundreskontragruppen och stötta dina kollegor i det dagliga arbetet och du kommer att få testa på varierande arbetsuppgifter inom området. Arbetsomfattningen är ungefär 20% och det finns möjlighet att diskutera hur arbetstiden ska fördelas. Under sommar och jul finns möjligheten att utöka tjänsten till heltid. 

Som konsult blir du anställd av Randstad men arbetar hos NetOnNet. Du får en konsultchef som följer din utveckling på uppdraget samtidigt som du har din dagliga arbetsledare på NetOnNet.

Arbetstider

Långsiktigt konsultuppdrag om 20%, möjlighet till heltid under sommar/julperiod. 

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet och det ses som meriterande med erfarenhet inom ekonomi. Då vi vill att du startat så snart som möjligt ser vi att du bör vara tillgänglig att påbörja arbetet under februari eller mars 2022. Då tjänsten är långsiktig ser vi gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning som sträcker sig under en längre tidsperiod framåt. För att trivas i rollen ser vi att du är en social och orädd person med driv att lära dig nya arbetsuppgifter. Arbetet utförs primärt på NetOnNets kontor i Viared utanför Borås, men det finns även möjlighet till visst distansarbete. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Julia Lundahl, Konsultchef, julia.lundahl@randstad.se

Om företaget

Vi tycker att hemelektronik är fantastiskt. Vi vill därför att fler skall få hemelektronik i sin vardag genom att göra det så enkelt och billigt som möjligt. Det är utgångspunkten i allt och gör NetOnNet till det självklara valet. NetOnNet består av ett gäng härliga, duktiga och inspirerande medarbetare vars stora passion är just hemelektronik. Våra medarbetare är vår viktigaste faktor och det är tillsammans som vi växer, både som företag och människor. Eftersom vi gillar vårt arbete ser vi därför till att ha roligt på arbetsplatsen och självklart har vi det tillsammans. Hos oss uppmuntrar vi till kreativitet, innovation och förändring. Vi vågar tänka nytt och testa oss fram, vi går helt enkelt vår egen väg. Genom att fortsätta gå vår egen väg utmanar vi branschen och skapar framgång.  Vill du vara med på vår framgångsresa? 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Borås

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons