Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ekonomiassistent Kundreskontra

Resulit AB · Täby · Ansök senast 14 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Resulit tillhandahåller outsourcad ekonomiadministration till medelstora och stora företag, att i egna system, under ett helhetsansvar driva hela kundens ekonomi- och löneavdelning. Vi bygger kundteam kring varje kund och driver ekonomiprocesserna i nära samarbete med våra kunder. Vi sitter i fräscha ljusa lokaler nära kommunala färdmedel.

På vårt kontor sitter idag 11 medarbetare, och du blir en del av ett tajt och glatt team som alla drivs av att leverera de bästa tjänsterna och samtidigt utveckla varandra att bli bättre i sin egen roll och i kundteamet.

Som ekonomiassistent tillhör du reskontrateamet, och arbetsuppgifternas huvudfokus är kundreskontraarbete. I dina arbetsuppgifter ingår att hantera det dagliga flödet av förfrågningar och ärenden gällande kundreskontra. Fakturering med kontering, registrering inbetalningar, påminnelsehantering, inkassohantering och reskontrarelaterat avstämningsarbete. Du bör ha god förståelse för moms- och skatteregler samt ekonomiska samband, samt ha goda systemkunskaper, då bla underhåll och uppdatering av registerinformation i ett flertal system såsom försystem, huvudsystem och flödeshanteringssystem ingår i arbetsuppgifterna. Då du i denna roll har varierade arbetsuppgifter ser vi gärna att du är flexibel men också stresstålig då arbetstempot bitvis kan vara något högre.

Vårt arbetssätt präglas av proaktivitet, kundnärvaro och affärsmässighet, allt för att stärka kundnöjdheten och kvalitén, och till din hjälp finns en stabil plattform med tydliga processer och rutiner, hjälpsamma teamkollegor samt förtroendet att arbeta under eget ansvar. Resulit är det lilla företaget som tänker stort och präglas av en familjär stämning med behagligt arbetsklimat och trevlig atmosfär.

För att trivas i rollen bör du vara driven och nytänkande. Ha en positiv grundinställning till förändringsprocesser och problemlösning, arbeta strukturerat och vara noggrann, samt har en servicemindhet utöver det vanliga. Vi förutsätter att du vill dela med dig av din kunskap och erfarenhet och ser fram emot den positiv energi du kommer bidra med.

Tjänsten är heltid och tillträdde sker så snart som möjligt.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag och följer kollektivavtal vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar provanställning.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Resulit AB

Placering

Täby

Kontaktperson

Resulit AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons