Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ekonomiassistent för kommande uppdrag

Ekonomiassistent för kommande uppdrag

Randstad · Södertälje · Ansök senast 10 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Är du ekonomiassistent idag och söker nya utmaningar? Är du en driven, strukturerad och noggrann person med goda kunskaper i ekonomi? Vi söker nu ekonomiassistenter för kommande uppdrag!
Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss

Ansvarsområden

Som ekonomiassistent arbetar du ofta med fakturering, betalningar, löpande bokföring och kontoavstämningar.  Som person bör man vara noggrann, strukturerad och ha ett siffersinne. Vidare bör man vara administrativt lagd och det är fördelaktigt om man har ett systemintresse.

Arbetstider

Heltid, kontorstider.

Kvalifikationer

  • Relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi och/eller dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare samt har god förståelse för det ekonomiska flödet
  • En van Excel- och systemanvändare.
  • Utmärkt kommunikations- och administrativ kompetens
  • Minst 1 års erfarenhet av liknande tjänst

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-12-10, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Detta är en intresseanmälan för kommande uppdrag och vi kommer kontakta dig om du blir aktuell för intervju.

För information: Babel Barisho, konsultchef, babel.barisho@randstad.se

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Södertälje

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons