Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ekonomiassistent deltid till Aquademica

Ekonomiassistent deltid till Aquademica

Aquademica AB · Stockholm · Ansök senast 31 okt.

Deltid · Extrajobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om Aquademica Aquademica AB är ett kunskapsföretag inom vatten och energi som hjälper företag och privatpersoner att hantera resurser inom dessa områden. Bolaget är specialiserade på fuktskadeorsaksutredning, läckagesökning, inomhusmiljöproblemutredningar och värmefotografering. Sedan starten 2005 har Aquademica expanderat kraftigt och blev utsett till Gasellföretag 2014. Idag är de 40+ anställda på olika orter runtom i Sverige och fortsätter att växa.

Din roll som Ekonomiassistent
I rollen som Ekonomiassistent kommer du att arbeta med det dagliga ekonomiska flödet, där du ansvarar för hantering av kund- och leverantörsreskontra, betalningspåminnelser samt löpande fakturering. Därutöver kommer du att hantera inkommande ärenden till ekonomiavdelningen via mejl och telefon och stötta upp där det behövs! Du kommer arbeta tätt med Aquademicas ekonomiavdelning bestående av två personer där du rapporterar till ekonomichefen.

Dina kvalifikationer
  • Avklarad eller pågående universitets/högskoleutbildning inom ekonomi alternativt tidigare arbetslivserfarenheter
  • Stark meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet inom relevant område * Goda kunskaper i Office-paketet
  • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
För att lyckas i rollen som ekonomiassistent är du ansvarstagande, strukturerad, kommunikativ och lösningsorienterad. Du ska även trivas med att ha olika kontaktytor samt etablera goda relationer. Du är lyhörd och öppen för att lära dig!

Vad Aquademica erbjuder dig
Här ges du möjlighet att komma in i ett växande bolag där du som Ekonomiassistent får arbeta i en bred roll för att stötta verksamheten. Du får arbeta i ett sammansvetsat team som tillsammans bidrar till Aquademicas fortsatta tillväxtresa!

Övrigt
Start: Omgående

Omfattning: Konsultuppdrag, deltid ca 50%

Plats: Stockholm, Kista/Hammarby sjöstad

Lön: Enligt ök.

Låter rollen som Ekonomiassistent till Aquademica intressant? Urvalet sker löpande, tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Aquademica AB

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons