Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ekonomiassistent / administratör till Däckhuset

Ekonomiassistent / administratör till Däckhuset

Bravura · Linköping · Ansök senast 3 aug.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du arbeta med ekonomi och administration och trivs i en miljö som präglas av samarbete? Lockas du dessutom utav möjligheten att arbeta på en av Sveriges största däckservicekedjor där det finns goda utvecklingsmöjligheter? Då ska du ta chansen och söka denna tjänst till Däckhuset!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Däckhuset.

Om företagetDäckhuset Holding äger 6 dotterbolag som bedriver verkstäder med fullständig däckservice, däckförsäljning samt bil- och skadeverkstad. Samtliga verkstäder finns i Linköpingsregionen.

På huvudkontoret arbetar 15 personer där du får möjligheten att vara en del av en härlig gemenskap.

ArbetsuppgifterSom ekonomiassistent/administratör har du en koordinerande roll där du ansvarar för uppgifter av olika komplexitet och omfattning. Du tillhör företagets ekonomiavdelning och arbetar bland annat med leverantörsfakturering, kundfakturahantering, betalningar, utläggshantering och enklare avstämningar. Du arbetar nära ekonomiansvarig och hjälper till med de uppgifter som behövs, så som att stötta upp vid månadsbokslut. Andra administrativa uppgifter kan också förekomma.

Vidare har du ett delansvar för receptionen, kontoret och telefonväxeln. Du har även kontakt med kunder gällande bokningar och beställningar. Tillsammans med dina kollegor utgör du en viktig funktion för att skapa ett effektivt och välfungerande arbetssätt på företaget.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom ekonomi
  • God systemvana
  • Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
Som person tror vi att du är noggrann och ansvarstagande. Du har ett öga för detaljer och har lätt för att skapa struktur i ditt arbete. Du trivs att arbeta i en stödjande funktion där du får möjlighet att hjälpa kollegor och skapa en positiv stämning på jobbet. Du är flexibel och prestigelös och tar gärna initiativ för att stötta upp där det behövs.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Linköping
Lön: Enligt överenskommelse
Arbetstidsmått: Tjänsten är mellan 50%-70% sysselsättningsgraden, det finns goda möjligheter till utökning utav sysselsättningsgraden.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomiassistent, ekonomi, ekonom, administratör, assistent, administrativa uppgifter, bokslut, fakturering, kundsupport, reception, betalningar, deltid, rekrytering, Däckhuset, Linköping

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Linköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons