Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ekonomiassistener sökes

Clockwork Bemanning & Rekrytering · Ludvika · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker duktiga ekonomiassistenter för uppdrag hos våra kunder i Ludvika med omnejd. Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på uppdrag och vanligt förekommande arbetsuppgifter är kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring samt avstämningar där vi värdesätter kunskap inom dessa områden. Moms, månadsavstämning och orderhantering förekommer även beroende på uppdrag.
Uppdragets längd varierar beroende på företag och kan leda till en tillsvidareanställning direkt hos vår kund.

Din profil

Vi söker dig med en ekonomisk bakgrund, förslagsvis eftergymnasial utbildning eller arbetslivserfarenhet inom ekonomi, ange dina erfarenheter i din ansökan. Dina datakunskaper är goda och erfarenhet av att ha jobbat i stora affärssystem är självklart meriterande.

Som person är du noggrann, serviceinriktad och ambitiös med god organisationsförmåga. Tack vare ditt driv och positiva inställning har du lätt att samarbeta med andra och kan ta till dig nya arbetsuppgifter.

Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Ansökan

Ansök via clockworkpersonal.se sista ansökningsdag är 28 februari.

Du är varmt välkommen att kontakta Veronica Rönngren på veronica.ronngren@clwork.se om du har några frågor.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clockwork Bemanning & Rekrytering

Placering

Ludvika

Dela jobbannonsen

Anmäl annons