Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ekonomiansvarig/Redovisningsekonom BCA Vehicle Remarketing

Ekonomiansvarig/Redovisningsekonom BCA Vehicle Remarketing

BCA Vehicle Remarketing AB · Strängnäs · Ansök senast 23 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

BCA Bilauktioner grundades 1946 i England och är Europas ledande auktionshus för begagnade bilar. I Europa säljer BCA ca 1,5 miljoner fordon per år via våra online-auktioner.

På svenska marknaden har BCA Bilauktioner funnits sedan 2005 och säljer ca 20 000 fordon per år till bilhandlare i Sverige och i Europa. Vår nybyggda anläggning i Strängnäs blir Europas främsta i sitt slag vilken är ett av våra nästa steg i såväl kapacitet, snabbhet och kvalitet i vår ambition - bästa marknadspris för varje bil! . Vi är en del av Constellation Automotive Group https://www.constellationautomotive.com/

Din roll Vi söker nu en ersättare som Ekonomiansvarig/redovisningsekonom för en av våra anställda som valt att gå vidare efter vår flytt till Strängnäs där vi nu inviger en helt nybyggd anläggning på Malmbyvägen 33. Vi erbjuder en hybrid arbetsplats beroende på var du är bosatt. Vi förväntar oss att du jobbar minst 3 dagar i veckan från kontoret med viss flexibilitet. BCA är en modern arbetsplats. Du kommer jobba operativt med redovisningen i bägge våra bolag, CarTrade2B AB och BCA Vehicle Remarketing AB. Du kommer ha primärt huvudansvar för redovisningen i CarTrade2B AB men kommer jobba tätt med din kollega med motsvarande funktion i BCA då ni är backup för varandra. CarTrade2B AB är ett snabbväxande företag inom trading av fordon och en del av BCAs verksamhet i Sverige. I rollen som Ekonomiansvarig/redovisningsekonom kommer du att tillhöra ett team om 4 personer som ansvarar för BCA's redovisningsarbete och business support inom organisationen avseende ekonomifrågor. I tjänsten ingår * Leverantörsfakturor, * Fakturering * Kundinbetalningar * Kontoavstämningar * Löpande bokföring Lönerna görs av motsvarande roll i BCA men det är fördel om du har kunskap inom löneområdet. Du kommer att arbeta i ekonomisystemet Microsoft Dynamics Nav 2016 samt Continia Online där vi digitaliserar våra leverantörsfakturor, varför erfarenhet av detta är positivt men inte ett krav. Däremot är det ett krav att du har erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Tjänsten är 100% tillsvidareanställning. Utöver marknadsmässig lön erbjuder vi tjänstepension och vårdförsäkring i SEB Trygg-Liv mm. Har du elbil eller funderare du på att skaffa en kommer det givetvis finnas möjlighet att ladda den miljövänligt då vi producerar vår egen el genom våra 786 nyinstallerade solpaneler. Din profi Du har någon form av ekonomisk utbildning eller har på annat sätt skaffat dig motsvarande arbetslivserfarenhet och känner dig trygg i din yrkesroll. Du bör ha erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Alternativt jobbar du idag som ekonomiassistent och vill ta ett kliv i karriären. Du har kunskaper i engelska då det förekommer frekvent med internationella kontakter, främst i skrift men även i tal. Du besitter minst normalgoda kunskaper i Excel samt vilja att utveckla dessa kunskaper. Som person är du öppen och social och initiativtagande. Du är prestigelös och hugger tag där det behövs. Du är utåtriktad samtidigt som du är noggrann och mån om att göra rätt. Effektivitet är viktigt för dig och du gillar att få saker och ting gjorda. Struktur och organisation är en självklarhet för dig. Kontaktperson Ansök direkt via www.jeffersonwells.se. För mer information kontakta gärna Jefferson Wells rekryteringskonsult Thomas Andersson på 016-15 57 33. Urval kan ske löpande, så välkommen med din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

BCA Vehicle Remarketing AB

Placering

Strängnäs

Kontaktperson

Experis AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons