Ekonomiansvarig

Clevry · Stockholm · Ansök senast 29 nov. (133 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om företaget

Dinami Värme & Vatten AB grundades i januari 2009 i syfte att utmana VVS-branschen. Dinami vill utvecklas och växa genom att locka till oss rätt kompetens och jobba för långsiktiga relationer med professionella kunder.

Du kan läsa mer här!

Din roll

I din roll som ekonomiansvarig kommer du att arbeta brett inom ekonomi med ansvar för kund och leverantörreskontra, vissa delar kopplat till lön,ansvara för redovisningen på bolaget och ha det övergripande ansvaret på Dinami.

Dinami har sitt kontor i Västberga och möjlighet till distansarbete finns.

  Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Kundfakturering
  • Redovisning
  • Hantera löner

  Din profilVi ser gärna att du har flera års erfarenhet av en liknande roll och har erfarenhet av att arbeta i mindre bolag. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med M3, Fortnox och Hogia.

  Som person ser vi gärna att du är noggrann, anpassningsbar och flexibel.

  Tjänsten är ett konsultuppdrag med start på 6 månader där du blir anställd av Clevry som sedan går över till en tillsvidareanställning hos Dinami.

  Varför arbeta på Dinami

  Hos Dinami får du chansen att växa i rollen och på bolaget med ett helhetsansvar över ekonomiavdelningen. Du erbjuds friskvårdsbidrag, försäkringar och ett flexibelt arbete och arbetstider.

  Rekryteringsprocessen

  I denna rekryteringsprocesssamarbetar Dinami Värme & Vattenmed konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vipå Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, få tillgång till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

  Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på linnea.tylenius@clevry.com. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

  Om Clevry

  I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

  Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden

  Om arbetsgivaren

  Arbetsgivare

  Clevry

  Placering

  Stockholm

  Kontaktperson

  Clevry Sweden AB

  Dela jobbannonsen

  Anmäl annons