Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ekonomiansvarig

Nutti Sami Siida AB · Kiruna · Ansök senast 28 juli

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nutti Sámi Siida söker ekonomi- och kontorsansvarig! Vill du jobba på ett samiskt turistföretag där traditionell kunskap, renskötsel och värdskap går hand i hand? Bli del av ett team där sammanhållning, skratt och nya utmaningar är delar av den varierande och lärorika vardagen. Sök jobb hos oss!


Uppgifter

Du kommer att ansvara för företagets ekonomiska och administrativa uppgifter. I uppgifterna ingår bl.a. bokföring, redovisning, rapportering och lönehantering, andra administrativa uppgifter, hantering av IT- och bokning system.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som har kunskap och erfarenhet av lönehantering, bokföring, redovisning och årsbokslut samt projektredovisningar och rekvisitioner. Vi förutsätter att du har ett gott ordningssinne och förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Vi söker en social och serviceinriktad person som är beredd att rycka in där det behövs.

Anställning och tider

Tjänsteomfattning: 50 %

Anställningsform: Tillsvidare, med 6 mån prov anställning. Evt. möjlighet till utökning av tjänstetid till 100 % efter provanställning.

Lön och övriga villkor enligt överenskommelse. Företaget har kollektivavtal.

Din ansökan med meritförteckning skickar du till ida@nutti.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nutti Sami Siida AB

Placering

Kiruna

Kontaktperson

Nutti Sami Siida AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons