Ekonomiansvarig

Viva Bemanning AB · Enköping

·

Ansök senast 9 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Viva Bemanning är ett företag verksamt inom Sverige och tillsätter uppdrag inom några av samhällets viktigaste positioner. Med en bred kompetens och flerårig erfarenhet inom rekrytering och bemanning finns vi tillgängliga dygnet runt för att erbjuda förstklassig service. Vi värnar om våra konsulters arbetsmiljö genom internt uppsatta rutiner där målet är att skapa och upprätthålla en långvarig relation. För oss är det även viktigt att det arbete vi gör bidrar till en bättre värld varför delar av den vinst som skapas återinvesteras i gröna projekt samt till skola, vård & omsorg i Sverige.

Har du erfarenhet inom ekonomi/redovisning och vill utvecklas till Ekonomiansvarig i en självständig roll? Tveka inte att skicka in ditt CV till oss!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Löpande redovisning
  • Löneadministration
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • In- och utbetalningar
  • Skatt- och momsdeklarationer
  • Årsredovisning och skatteberäkning
  • Delaktig att driva interna projekt för processutveckling och ständig förbättring
  • Support till bemanningsavdelningen

Tjänsten är 100%. Tjänsten utgår från interna ekonomiavdelning, huvudkontoret i Enköping.


Kvalifikationer

Vi söker dig med hög arbetsmoral och team spirit! Du är driven och prestigelös. Ska kunna vara självgående i arbetsuppgifterna och orädd för att ta dig an nya utmaningar. Vi söker framförallt dig som har ett driv att våga, testa och pröva dig fram på alternativ som du själv tror på!

Du har en kandidatexamen eller motsvarande utbildning i företagsekonomi och har minst ett års erfarenhet av arbete med redovisning på heltid, gärna på ett tjänstebolag. Vi tror därför att du därigenom har den teoretiska och praktiska erfarenheten som krävs för tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet där du naturligt är en lagspelare som kan bolla lösningar på problem med dina kollegor. Vidare är du strukturerad, snabblärd, har sinne för detaljer och hur man kan utveckla/förbättra processer. Kommer du in med rätt inställning har du möjlighet att både bidra och lära dig väldigt mycket. Du vill bidra och skapa värde i verksamheten du arbetar på. Du har en naturlig fallenhet för siffror, och har en god samarbetsvilja, god kommunikativ förmåga i både svenska och engelska, tal som skrift.

Du har datorvana, samt erfarenhet av ekonomisystem/affärssystem från tidigare arbete.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Viva Bemanning AB

Placering

Enköping

Kontaktperson

Viva Bemanning AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ekonomiansvarig i din ansökan