Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ekonomiansvarig controller till Färg In / Lifab

Ekonomiansvarig controller till Färg In / Lifab

Färg In/Lifab · Kristinehamn · Ansök senast 25 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du redovisningsekonom och har ett intresse av verksamhetsutveckling? Bra! Sök tjänsten hos Färg In-koncernen i Kristinehamn.

Vi söker nu dig som vill vara i en central roll med stort fokus på förändring och ständig förbättring. På Färg In-koncernen får du arbeta i en verksamhetsnära roll i ett expansivt och lönsamt företag med starka ägare. Låter det intressant? Då kan detta vara utmaningen för dig!

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Färg In-koncernen har under flera år haft en positiv utveckling och som ekonom med controllerinriktning har du en viktig roll i företagets fortsatta expansion. Du får vara del i att driva den förändringsresa bolaget har påbörjat. Din tjänst är bred och innebär ett ansvar för redovisningen, vara ett affärsstöd till affärsdrivande enheter samt rapportering till ledning, styrelse och moderbolag.

Dina framtida arbetsuppgifter

Rollen som ekonom kommer till en början att vara operativ och där är det viktigt att uppfylla funktionens ansvar. Du kommer under den här perioden att delta i påbörjade förändringsprocesser och se till att de blir än effektivare. Detta i en organisation som gärna ser att ekonomisystemet ger en större delaktighet i vår affärsutveckling. Du tillser att bolaget, utifrån ekonomi och administration, uppfyller lagar och regler samt upprättar rapporter och beslutsunderlag tillsammans med VD, som idag även axlar rollen som ekonomichef.

Vi ser att du ska kunna ta över rollen som ekonomichef efter introduktion och då vara en viktig del i vår fortsatta verksamhetsutveckling. Du kommer också delta i utarbetandet och genomförandet av strategiska planer och aktiviteter.

Rollen innebär också

Vi är idag 18 medarbetare i Kristinehamn, Leksand och Skellefteå. Ekonomiavdelningen består av tre personer som arbetar på huvudkontoret i Kristinehamn.

Du rapporterar direkt till VD.

VEM ÄR DU?

Du har en akademisk examen i ekonomi och en flerårig erfarenhet av redovisning eller revision. Om du har tidigare erfarenhet från tillverkande industri är det meriterande. Du är van vid att arbeta affärsnära och framåtriktat i nära samarbete med hela organisationen. Vidare har du god kunskap i affärssystem och Officepaketet samt kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både skriftligt och verbalt.

Vi lägger stor vikt på din personlighet och söker dig som är social, handlingskraftig och drivande. Då en stor del av tjänsten handlar om arbete nära verksamheten är det av yttersta vikt att du är kommunikativ, har god samarbetsförmåga, kan sätta dig in i verksamheter och dess värdeskapande samt kunna skapa förståelse inom organisationens olika delar från produktion till styrelserum.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Färg In/Lifab

Placering

Kristinehamn

Kontaktperson

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Dela jobbannonsen

Anmäl annons