Jobbsafari är en del avschibsted logo

EkonomiadminIstratör

TIDEMA AB · Skellefteå · Ansök senast 27 okt. (9 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ekonomiassistent i din ansökan

Vi söker dig som är en serviceinriktad person som trivs med att arbeta i grupp lika väl som självständigt. Du är en person som tycker om ett varierande arbete som innebär många olika typer av arbetsuppgifter och kontakter. Är du denna person då ska du läsa vidare här!

Dina arbetsuppgifter

Uppgifterna kan variera över tid och består huvudsakligen av:

  • Bokföring
  • Kundfakturering och fakturahantering
  • Hantering av leverantörsfakturor
  • Behjälplig med avstämningar vid bokslut
  • Löneadministration


Om dig

Vi söker dig med minst en gymnasieutbildning inom ekonomi eller alternativ vidareutbildning inom området. Du ska ha minst två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och ansvarsområden. För att trivas i rollen som ekonomiassistent ska du vara strukturerad och serviceinriktad. Du är van att ta stort eget ansvar för ditt arbete och självklart är du en lagspelare som trivs i ett nära samarbete med kollegor. Tidigare arbete i FortNox är meriterande.

Viktigt för tjänsten:

  • Minst två års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent
  • Erfarenhet från kundreskontra
  • Har goda kunskaper i Office-paketet
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift


Vi söker dig som

Har lägst gymnasiekompetens med inriktning inom administration, IT, ekonomi eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Har du högskolekompetens inom ekonomiområdet ses det som meriterande. Du behöver ha god datorvana och goda kunskaper inom Office-paketet, samt att du har lätt för att uttrycka dig tydligt i tal och skrift.

Som person är du självgående, strukturerad och har ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du har förmågan att genom öppenhet och dialog skapa goda relationer och ett gott samarbete såväl inom arbetsgruppen, som med andra aktörer. Du är dessutom bra på att planera och prioritera ditt arbete, samt se till helheter och ta hänsyn till det större perspektivet. Slutligen har du ett gott bemötande, är serviceinriktad och tar ansvar för ditt arbete.


Välkommen med din ansökan!

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

TIDEMA AB

Placering

Skellefteå

Kontaktperson

Tidema AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ekonomiassistent i din ansökan