Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ekonomiadministratör sökes

Obmgruppen AB · Sigtuna · Ansök senast 30 sep.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

TJÄNSTEN

Det rör sig om en deltidstjänst motsvarande 60-80% på vårt huvudkontor i Arlandastad. Vi avser att tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Teamet på vår ekonomiavdelning består i dag av 3 personer. Tjänsten innebär att i samverkan med dem sköta den löpande redovisningen för bolagen i vår koncern samt en del allmän, ekonomisk administration. Tjänsten innefattar även kundvård och support per telefon och mail för våra kunder gällande ekonomi och de tjänster som vi erbjuder.

Exempel på uppgifter är

Kund och leverantörsreskontra

Moms och arbetsgivardeklarationer

Viss löneadministration

Vi på huvudkontoret är ett fåtal medarbetare i en växande koncern. Tjänsten blir därmed till viss del av dynamisk karaktär där man under tid kan få ytterligare uppgifter vartefter som behovet uppstår. Därför så är det bra om man har en prestigelös inställning och inte låser sig till att enbart utföra vissa uppgifter.

VEM VI SÖKER

Vi söker dig som är social, serviceminded, strukturerad, lösningsorienterad och självgående.

Du ska ha erfarenhet av och arbetet med redovisning. Därmed behärska de processer som detta omfattar.

Arbetet utförs i Pyramid samt i Visma. Erfarenhet av dessa system samt löneadministration är meriterande, men inget krav.

Du ska kunna jobba både självständigt och i samverkan med kollegor.

Ha lätt för att kommunicera flytande i tal och skrift på svenska.


OM FÖRETAGET

OBM GRUPPEN är ett av Sveriges största bolag inom besiktningstjänster. Våra tjänster utförs rikstäckande av våra lokala bolag som ingår i koncernen. Vårt huvudkontor är beläget i Arlandastad och vi är i dagsläget 8 medarbetare. OBM Gruppens totala omsättning är i dagsläget ca 120 miljoner årligen.

Vi på OBM Gruppen kännetecknas av stor kompetens och lång erfarenhet inom fuktskador, besiktningsverksamhet och saneringsbranschen. Vår organisation kombinerar smidigheten och flexibiliteten av det mindre företaget, men har samtidigt resurserna av det stora företaget. Kort sagt så plockar vi ut de bästa egenskaperna för att skapa en så pass kvalitativ, kostnadseffektiv och funktionell kundupplevelse som möjligt.

OBM Gruppens organisation bygger på samverkan och support mellan företagen gällande personal och utrustning. Vi utbyter ständigt kunskap och erfarenhet inom organisationen, vilket gynnar dig som kund eftersom det ger oss högre kompetens och bättre kostnadseffektivitet.

Vår affärsidé är

- Att erbjuda produkter och tjänster inom fuktteknik som är anpassade till kundens behov och önskemål.

- Att garantera spetskompetens och service inom besiktning och konsulttjänster.

- Att erbjuda kunskap och anpassade tekniska lösningar i kombination för att åtgärda och förhindra att fuktskador uppstår.

- Att sälja och hyra ut utrustning för att åtgärda och förhindra att fuktskador uppstår

Vi utför bl.a. installationer, besiktningar, avfuktningar, skadeutredningar och mätningar. Våra skadeutredningar skapar ett underlag som gör att vi kan erbjuda de lösningar som passar just dig och ditt behov åtgärder bäst. Vi tillhandahåller även produkter som avfuktningsaggregat, mätinstrument och ventilationstillbehör.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Obmgruppen AB

Placering

Sigtuna

Kontaktperson

Obmgruppen AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons