Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ekonom till Svenska Husgruppen

Svenska Husgruppen · Borlänge · Ansök senast 6 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Som ekonom hos oss arbetar du med löpande bokföring. Du arbetar med moms -och skattdeklarationer samt inbetalningar. Du är behjälplig med kund - och leverantörsreskontra och vid månadsbokslut. Vidare följer du upp försäljning och interna dokument samt beräknar provision. Du bidrar kretativt till vår förbättrings - och utvecklingsprocess.

Din profil

Som person är du noggrann och kommunikativ, du har god samarbetsförmåga, är driven och har lätt för att snabbt sätta dig in i nya uppgifter. Du har god förmåga att se utvecklings - och förbättringsmöjligheter och trivs med att arbeta självständigt. Vidare drivs du av och vågar att utmana det befintliga.

Vi söker dig med akademisk ekonomiexamen eller motsvarande erfarenhet och du har flerårig erfarenhet inom området. Du har goda kunskaper i Excel och Office 365, meriterande är erfarenhet av Hogia samt omvänd byggmoms.

Ansökan

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Läs mer om tjänsten och ansök via www.clockworkpersonal.se senast den 2020-12-06. Ytterligare information lämnas av Rekryteringskonsult Johanna Mogren Sundqvist 0733-512 705.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Svenska Husgruppen

Placering

Borlänge

Dela jobbannonsen

Anmäl annons