Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ekonom till Göteborg

Bravura · Göteborg · Ansök senast 26 juli

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Tycker du om att arbeta proaktivt och att ha kontakt med leverantörer? Har du därtill erfarenhet utav elektronisk fakturering och arbetat ett par år inom ekonomi? Då är denna roll något för dig!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Företaget

Om företaget

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Arbetsuppgifter

I denna roll är ditt huvudsakliga ansvar att stödja företagets leverantörer i övergången från pappersfakturering till elektronisk fakturering. Du fungerar som en kontaktperson och ger vägledning och support för att underlätta implementeringen av elektronisk fakturering. Vidare arbetar du aktivt med leverantörerna för att lösa eventuella problem och hinder som kan uppstå under övergången. Dessutom tar du kontakt med de leverantörer som inte följer med i övergången för att förstå deras bekymmer och vid behov eskalera ärendet till ledningen. Genom detta arbete främjar du effektivitet och digitalisering inom företagets leverantörskedja.

* Kontakt med leverantörer och vägledning inom implementering av elektronisk fakturering
* Kontaktperson vid problem som kan uppstå vid övergång
* Vid bekymmer eskalera ärendet till ledning

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet
* Arbetslivserfarenhet utav elektronisk fakturering
* Mycket goda kunskaper i Svenska och Engelska

För att trivas i denna roll är du en proaktiv person som har förmågan att ta egna initiativ och agera självständigt. Du har skinn på näsan känner dig bekväm i en position där du har stort eget ansvar. Dina kommunikationsfärdigheter är goda, och du kan föra tydliga och korrekta dialoger med människor. Vidare är du målinriktad och uthållig, och har det tålamod som krävs för att nå önskat resultat.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt Överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons