Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ekonom till globalt företag!

Professionals Nord Rekrytering AB · Umeå · Ansök senast 31 mars

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du en fallenhet för ekonomi och vill ha en trivsam arbetsplats i ett etablerat och spännande företag med trevliga kollegor? Sök då tjänsten idag, start redan i april!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med vår kund en ekonom. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under 6 månaders tid. Intentionen är att du efter det ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till Josefine.häggström@pn.se

Arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du att registrera betalningar i olika valutor i flera komplexa system, hantera återbetalningar, kundreskontra och bankkontoavstämning. En bred roll där du får lära dig mycket om allt, utmanas och utvecklas i en trivsam miljö.

Vi söker dig som
Ett krav för tjänsten är att du har en ekonomisk utbildning sedan tidigare, gärna eftergymnasial. Vidare har du arbetat inom ekonomi sedan tidigare, gärna inom reskontra och redovisning. Har du erfarenhet av att arbeta med utländska valutor är även detta meriterande.

Du har en god förståelse för affärssystem och det är viktigt att du kan kommunicera flytande på svenska och engelska i tal och skrift, det är ett stort plus om du även kan finska.

Som person är du positiv, flexibel, serviceinriktad och kommunikativ. Arbetstempot kan emellanåt vara högt, så det är viktigt att du trivs i en sådan miljö. För att passa in på arbetsplatsen är det viktigt att du är en lagspelare som samtidigt är initiativrik och självständig.

START: 3 april
OMFATTNING: Heltid, 40h i veckan
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Häggström

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Professionals Nord Rekrytering AB

Placering

Umeå

Kontaktperson

Josefine Häggström

josefine.haggstrom@pn.se

Dela jobbannonsen

Anmäl annons