Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ekonom med intresse för försäljning

Ekonom med intresse för försäljning

Studentwork Sverige · Danderyd · Ansök senast 28 feb.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arval AB är ett internationellt och spännande företag inom bil- och leasingbranschen som erbjuder företag operationell- och fullserviceleasing. De har 7000 anställda i hela världen med huvudkontor i Frankrike levererar dem sin service till 29 länder.

Arval söker nu dig som är redo för nya utmaningar som Acqusition Executive till deras kontor i Stockholm, Danderyd. Vi söker dig som har en ekonomisk bakgrund som vill utvecklas inom försäljning och business. Låter det som rätt tjänst för dig? Ansök gärna redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Acquisition Executive har du en mångfacetterad och viktig roll. Du tar den första kontakten med nya kunder där du beskriver för kunden fördelarna med Arval samt hur vi genom outsourcing kan förbättra hanteringen av deras fordonsflotta. Du bokar upp möten och hanterar inkommande förfrågningar där du är med i hela processen från första mötet till slutförandet av affären. Du agerar stöd till våra Business Managers i upphandlingar, skriver offerter, följer upp och avslutar affärer.

Det finns stora utvecklingsmöjligheter där detta är en ypperlig chans till en karriär i ett internationellt leasingbolag där du blir en i laget där vi tillsammans skapar företagets framgångar! Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Start: Omgående - 1månad

Ort: Stockholm, Danderyd

Omfattning: Heltid, kontorstider

Anställningsform: Direktrekrytering. Studentwork ansvarar för rekryteringsprocessen men du blir direktanställd hos Arval.

Din profil
Våra önskemål till dig:
  • Kandidatexamen inom ekonomi, finansiering, marknad eller motsvarande
  • Goda kunskaper i Office-paketet samt Excel
  • Goda kunskaper i engelska och svenska, båda i tal och skrift
  • Gärna tidigare erfarenhet av arbete inom kundservice och försäljning
För att bli framgångsrik och trivas i denna roll tror vi att du är en lagspelare som trivs i ett högt tempo. Du brinner för att ta hand om kunder och att alltid leverera förstklassig service. Du har en god kommunikationsförmåga och drivs av att leverera resultat. Du trivs i en miljö där du blir utmanad i ditt arbete där du får möjlighet att utvecklas både karriär- och personlighetsmässigt.

Om Studentwork
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års erfarenhet. Vi är verksamma inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.

Vi på Studentwork ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Mailet kommer från Psycruit och det tar cirka 10 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Studentwork kommer svaren gås igenom mer ingående.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Studentwork Sverige

Placering

Danderyd

Dela jobbannonsen

Anmäl annons