Ekonom med inriktning redovisning till ELE koncernen i Kilafors

ELE koncernen · Söderhamn

·

Ansök senast 9 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Har du erfarenhet av redovisning och bokslut och vill ta dig an en ny utmaning? Vi söker nu en ekonom med redovisningsinriktning till ELE koncernen. Det här är en omväxlande och intressant roll där du har en central funktion i koncernen. Välkommen in med din ansökan!

Som ekonom hos ELE arbetar du med redovisning, moms- och skattedeklarationer, koncernredovisning samt månads- och årsbokslut för koncernens bolag. I rollen ingår även kund- och leverantörsreskontra, lönehantering samt stöd på koncernnivå i t ex marknadsanalyser.

Du kommer att vara placerad i Kilafors, där du arbetar nära koncernens CFO som du rapporterar direkt till. Du kommer att sitta i nyrenoverade lokaler och ingå i ett mindre tight team. Start för tjänsten är enligt överenskommelse.

Din profil

Du som söker har ett stort intresse av ekonomifrågor, har arbetat självständigt med årsbokslut och koncernredovisning och sätter dig med lätthet in i nya regler och frågeställningar inom området. Du har en högskoleutbildning i ekonomi eller har motsvarande erfarenhet. Meriterande är om du har erfarenhet från skogs- och träbranschen.

Vidare har du:
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
  • Du har goda kunskaper i Officepaketet framförallt Excel.
  • Har mycket god systemvana, vi använder oss av Hogia.
Vi tror att du som söker tjänsten är en noggrann och strukturerad person. Du värdesätter samarbete med andra högt och har en positiv inställning. Vidare är du flexibel och prestigelös som person, då det är en mindre koncern är det viktigt att alla hjälps åt där det behövs och att ingenting är omöjligt. Vi ser även att du är innovativ och kan komma med tankar och idéer för att effektivisera arbetet.

Vi välkomnar dig till en arbetsplats med en familjär känsla som präglas av ett positivt och ett öppet klimat.

Hur går ansökningsprocessen till?
ELE koncernen samarbetar med Clockwork Bemanning och Rekrytering AB. För frågor om tjänsten, kontakta gärna Linnéa Hedenberg på 073-351 27 84 eller maila linnea.hedenberg@clwork.se

Urval kommer ske löpande så skicka din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att höra av dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ELE koncernen

Placering

Söderhamn

Kontaktperson

Linnea Hedenberg

073-351 27 84