Ekonom med controllerinriktning Karlshamnsbostäder

Maxkompetens · Karlshamn

·

Ansök senast 31 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Ekonom med controllerinriktning till Karlshamnsbostäder
Vi befinner oss i början av en spännande utvecklingsresa och söker nu en ekonom med controllerinriktning. Du blir en nyckelspelare i ett mindre team med stor frihet att påverka utformningen av din tjänst.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som ekonom med controllerinriktning kommer ditt främsta ansvar att omfatta ekonomisk uppföljning och rapportering samt ekonomiskt stöd till verksamheten. Ytterligare arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Behjälplig vid budget och prognosarbete
  • Delaktig i del- och årsbokslut
  • Framtagning av analysunderlag och vara behjälplig vid utredningar
  • Ekonomisk och statistisk rapportering, både internt och externt
  • Operationellt arbete med upphandlingar och inköp
Som allmännyttigt bolag med fokus på att bli ett föredöme inom bostadsmarknaden pågår ständigt olika projekt. Det kan vara allt från nybyggnation till mindre renoveringar eller satsning på ny teknik. Du blir ett viktigt ekonomiskt stöd och bollplank till projektledarna och en uppgift är att skapa nya processer och rutiner för ekonomisk uppföljning av projektverksamheten.

DIN PROFIL
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Har du erfarenhet inom entreprenad eller fastighetsbranschen är det meriterande. Då allt arbete sker digitalt är det viktigt att du trivs med ett sådant arbetssätt.

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss! Vi söker en analytisk och noggrann person som är van vid att arbeta självgående. Med din erfarenhet och kompetens skapar du trygghet och förtroende. För att trivas i rollen är det viktigt att du är kommunikativ och en bra lagspelare, då mycket av arbetet sker i samarbete med andra enheter. Eftersom tjänsten är nyinrättad ges stora möjligheter att tillsammans med ekonomichefen utforma arbetet och bli en del av ett härligt team. Kontoret finns i centrala Karlshamn och tjänsten ger även goda möjligheter till distansarbete.

Varmt välkommen med din ansökan!

DIN ANSÖKAN
I den här rekryteringen samarbetar Karlshamnsbostäder med Maxkompetens. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Alexandra Ivstam på 044-7814482. Din ansökan tas emot via Maxkompetens hemsida, www.maxkompetens.se. Vi kommer att arbeta löpande med tillsättningen av denna tjänst så skicka in din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag är den 3/1 2021.

MER OM KARLSHAMNSBOSTÄDER AB
Karlshamnsbostäder erbjuder välförvaltade hyresrätter där alla kan hitta hem och får ta plats. Med social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet som riktmärke ger vi varandra, våra kunder och Karlshamn kraft att utvecklas. Läs mer på karlshamnsbostader.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Maxkompetens

Placering

Karlshamn

Kontaktperson

Maxkompetens

infoo@maxkompetens.se