Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ekonom / Ekonomiassistent / Accountant

Bravura · Stockholm · Ansök senast 23 feb.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en nyfiken och driven person med kunskaper inom ekonomi? Vill du vara med på en spännande uppstartsfas och få chans att påverka ekonomifunktionen på ett nystartat bolag? Vi söker dig som vill jobba som ekonomiassistent där du får chans att bidra med smarta och kreativa idéer.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Somore.

Om företagetSomore Sverige AB är ett modernt och nystartat tjänsteföretag som tillhandahåller stödtjänster för små och mellanstora bolag. Somore grundidé är att förenkla vardagen så att våra kunder kan fokusera på sin kärnverksamhet. De erbjuder stödtjänster inom sex olika tjänsteområden; exempelvis IT, ekonomi och marknadsföring.

ArbetsuppgifterSom ekonomiassistent hos Somore är du med och tar ett ansvar för ekonomifunktionen. Tillsammans med den operativa chefen bygger ni upp och formar ekonomifunktionen efter Somores verksamhet och behov. Du ger support såväl internt som externt och hanterar den dagliga bokföringen samt inflödet av förfrågningar och ärenden gällande exempelvis fakturor. Därtill ansvarar du även för in- och utbetalningar, avstämningar, påminnelser och clearing av konto. Du förväntas ge förstklassig support och erbjuds en roll där du får vara med och forma, påverka och chans att växa in i rollen.

I denna roll har du ett eget ansvar för ekonomifunktionen och får vara med och bygga en verksamhet från grunden samt utmana den marknad Somore verkar på tillsammans med dina kolleger.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är ett plus för rollen
  • Meriterande med kunskap inom Fortnox
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
För att trivas i denna roll tror vi att du är en person som är nyfiken och har en drivkraft i att få vara med i en spännande startup-resa. Hos Somore erbjuds du möjligheten att vara med och påverka och forma både bolaget samt denna roll, vi ser därför att du har viljan att lära dig det du inte kan och utvecklas i rollen. Du har en fallenhet för noggrannhet och detaljer men du är inte rädd för att be om hjälp. Vi söker dig som vill ta ansvar för ekonomifunktionen och kan driva ditt arbete självständigt med dina kolleger i ryggen.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Plats: Bromma, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons