Jobbsafari är en del avschibsted logo

Specialist inom miljö, hälsa och säkerhet

Otiga Sverige · Uppsala · Ansök senast 6 dec.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Ingress

Är du en engagerad person som motiveras av att ta stort eget ansvar och arbeta för ständig förbättring inom tillverkningsindustrin? Vi söker nu efter dig som brinner för säkerhet, hälsa, kvalité och miljö till en av våra kunder i Märsta för ett spännande uppdrag som EHS / ISO Specialist.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som EHS / ISO Specialist arbetar du tillsammans med EHS-chef för att upprätthålla en säker arbetsmiljö. Kunden verkar inom tillverkningsindustrin och du kommer bland annat få vara med och utveckla samt granska handlingar kopplat till verksamhetens hälsa, säkerhet och miljö. Vidare kommer du jobba med att utföra och följa upp riskobservationer, genomföra inspektioner och medverka vid revisioner.

I denna roll utför du en spännande kombination av administrativt arbete såväl som att du verkar aktivt ute i produktionsmiljön för att genomföra riskbedömningar och stötta verksamhetens chefer och medarbetare till ett säkert arbete. Som EHS / ISO Specialist har du en central och samordnande roll i verksamheten i förhållande till att främja en ständigt förbättrad säkerhetskultur. Du stöttar driftsteamet och arbetar aktivt för att identifiera eventuella hälsorelaterade problem, övervaka ergonomiska utvärderingar och för att säkerhetsställa effektiv EHS-kommunikation.

Detta är en roll för dig som vill göra skillnad och ständigt uppnå förbättring. Du kommer löpande utforma och implementera åtgärdsplaner kopplat till genomförda riskbedömningar, där du får vara med och utbilda samt uppdatera dina kollegor i verksamheten. I tjänsten ingår dessutom hantering i förhållande till ISO 9001 och ISO 14001.

Ansökning

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Du ansöker genom att klicka på "Sök jobbet", fyll i dina kontaktuppgifter samt bifoga personligt brev och CV.

Har du frågor kring tjänsten går det bra att ta kontakt med ansvarig rekryterare Julia Asplund på mail julia.asplund@otiga.se eller telefon 073-351 27 55.

Din profil

Vi söker efter dig som arbetat minst 5 år inom området och som har en relevant högskole-eller universitetsexamen inom exempelvis hälsa & säkerhet, arbetsmiljö eller annan motsvarande utbildning. Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet från tillverkningsindustrin och vi ser gärna att du har god erfarenhet av EHS-arbete samt ISO 14001.

Som person motiveras du av en fartfylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Du trivs i att ta stort eget ansvar och förstår vikten av att arbeta strukturerat med säkerhet och utveckling i fokus. Vidare har du en förmåga att tolka och tillämpa policyer, procedurer, lagar och regler utifrån ett analytiskt perspektiv.

För att trivas i rollen är du en person som drivs av resultat och tycker det är kul med förändring. Vidare har du ett pedagogiskt förhållningssätt till din omgivning och du har lätt för att knyta kontakter. Engelska och svenska i tal och skrift är ett krav.

Erbjudande

Detta uppdrag är ett konsultuppdrag på 9 månader, med goda möjligheter till förlängning hos kunden.

Varför ska du välja Otiga? Som konsult hos oss skapar du ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som medarbetare hos oss öppnar det upp dörrar till framtida arbeten inom ditt område, där vi vill kunna utvecklas tillsammans med dig. Som anställd hos oss får du marknadsmässig lön, pension, friskvårdsbidrag och försäkring.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Otiga Sverige

Placering

Uppsala

Dela jobbannonsen

Anmäl annons