Jobbsafari är en del avschibsted logo

EHS-administratör med kemisk inriktning sökes till globalt kemiföretag!

StudentConsulting · Stockholm

·

Ansök senast 29 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Besitter du en eftergymnasial utbildning inom kemiområdet? Har du ett miljöintresse samt en god administrativ ådra? Då har vi rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett specialkemikalieföretag med en ledande position inom utveckling och produktion av system och produkter för limning, tätning, dämpning, förstärkning och skydd inom byggsektorn och tillverkande industrin. Företaget har dotterbolag i över 100 länder runt om i världen och tillverkar i över 300 fabriker. Med sina 25 000 anställda hade dem år 2019 en omsättning på 8,1 miljarder CHF.

För vår kunds räkning söker vi just nu en EHS-administratör. Dina arbetsuppgifter kommer framförallt att innebära följande:
  • Ta hand om deras genesamma inkorg samt förbättra strukturen i inkorgen och rutiner kring den
  • Hantera kundförfrågningar via mail och telefon om säkerhetsdatablad och annan dokumentation kring produkterna
  • Hjälpa kunderna att använda Sika MiljöAppen
  • Hantera förfrågningar om arbetsmiljö
  • Göra byggvarudeklarationer för deras kemiska produkter och varor
  • Hantera deras produkter i byggkriteriesystem såsom BASTA, Byggvarubedömningen, Svanens Husportal och Sunda Hus
  • Hjälpa till med att ta fram underlag i Excelformat
  • Det kan även bli aktuellt med arbetsuppgifter i SAP, så som uppdatering av säkerhetsdatablad, artikelintroduktion mm.
Detta är ett konsultuppdrag via oss på StudentConsulting på 6 månader med chans till förlängning och övertagande av kund därefter. Tjänsten är på heltid under vardagar, kontorstider tillämpas. För bästa möjliga uppstart inleds din tjänst med en gedigen introduktion i ditt arbete. Du kommer att vara placerad på deras kontor i Spånga men på grund av rådande omständigheter sker en del arbete på distans.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för rollen krävs det att du har studerat en eftergymnasial utbildning inom kemiområdet. Du har ett intresse för miljöfrågor och ett stort driv till att ständigt utvecklas. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet från ett byggföretag med inriktning byggbedömningar sedan tidigare. Det är även en stor fördel om man kommit i kontakt med säkerhetsdatablad, byggkriteriesystem, byggvarudeklarationer etc. Som person har du en mycket god administrativ förmåga med avancerade kunskaper inom Excel. Vidare är du serviceinriktad, orädd och mycket noggrann i ditt arbete. Det är av stort vikt att du vågar fråga vid behov så att arbetet utförs korrekt. Du trivs att organisera upp ditt arbete med god struktur och hög effektivitet. Vi ser gärna att du är snabblärd och besitter en god systemvana. Rollen kräver att du är flytande i både svenska såväl engelska i tal och skrift då en hel del dokumentationer sker på engelska.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansöka redan idag! Urval sker löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Stockholm