Jobbsafari är en del avschibsted logo

Efterjusterade/Kvalitetsansvarig - Helsingborg

Efterjusterade/Kvalitetsansvarig - Helsingborg

Pierre Billackering AB, Helsingborg · Helsingborg · Ansök senast 13 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Platsbeskrivning Pierre Billackering AB är ett dotterbolag till danska pierre.dk som i sin tur ingår i Tyska IRS Holding GmbH och är marknadsledare i Europa inom billackering. Förutom verksamhet i Sverige och Danmark så har man även anläggningar i Tyskland. Pierre Billackering är i ett expansivt skede och har för avsikt att fortsätta att växa kraftigt på den svenska marknaden. Pierre har i dagsläget 23 st anläggningar i Sverige.

Mer info om företaget finns på www.pierre.dk


Arbetsuppgifter:

Vi söker en person för arbete vid vår anläggning i Helsingborg. I arbetsuppgifterna ingår det att efterjustera/polera bilar och lösa delar samt efterkontrollera bilarna innan frisläppandet till kund.


Utbildning/Erfarenhet:

Du ska ha god kompetens inom polering och efterjustering av bilar och lösa delar med samtliga moment som ingår i arbetet. Du säkerställer och godkänner att alla produkter är klara innan leverans till kund. Därför är det meriterande om du arbetat med polering av bilar tidigare.

Man måste vara stresstålig då man ska ha förmågan att arbeta i ett högt tempo kombinerat med en hög kvalitet på sitt arbete. Vi förutsätter också att man är en positiv person som förstår värdet av att ge hög service. Har du det som krävs? Tveka inte att höra av dig till en av branschens mest dynamiska företag!


För ytterligare frågor kontakta Charlie på 073-346 12 31.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Pierre Billackering AB, Helsingborg

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Pierre Billackering AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons