Jobbsafari är en del avschibsted logo

Effektiv och service-minded orderadministratör till globalt företag i Kista

Jobzone Business Services · Stockholm · Ansök senast 30 sep. (13 dagar kvar)

Heltid · Visstidsanställning

Effektiv och service-minded orderadministratör till globalt företag i Kista
Vår kund är en global ledare inom tekniska produkter och lösningar som värdesätter sina anställdas kompetens och söker utveckla sina medarbetare. Affärsfilosofin för detta ledande bolag är att ägna talang och teknik för att skapa överlägsna produkter och tjänster som bidrar till ett bättre samhälle. Söker du möjlighet att utvecklas tillsammans med ett globalt och tryggt företag? Då är denna möjlighet helt rätt för dig.

Om tjänsten
Tjänsten som orderadministratör kräver väldigt goda kunskaper i Excel primärt "pivot" och "vlookup". Du kommer ansvara för ett brett utbud av administrativa och affärsstödsrelaterade uppgifter både internt och ut mot kund. Du kommer bland annat övervaka orderstatus, åtgärda eventuella felaktigheter som dykt upp, överblicka kortsiktiga prognoser och utfärda korrekta planer som syftar till att effektivisera verksamheten. Det förekommer höga arbetstoppar där många arbetsuppgifter kräver din uppmärksamhet samtidigt. Varpå du måste kunna matcha dessa toppar med ett högt arbetstempo samtidigt som du är service-minded och gladlynt.

Vidare erbjuds du en trygg och global arbetsgivare som uppmärksammar din kompetens och kunskap. Du kommer även tillhandahållas värdefull erfarenhet som du kommer ha god användning för samt ta del av ett inspirerande hållbarhetsarbete som genomsyrar hela organisationen.

Vem söker vi till denna tjänst?
Vi söker dig som är detaljorienterad och strukturerad, detta eftersom det kan bli mycket som måste lösas på kort tid, vidare ser vi att du är serviceminded och effektiv i ditt arbete.

Krav för denna tjänst är:
  • Väldigt goda kunskaper i Excel (Pivot och Vlookup)
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande är:
  • God kunskap i SAP
  • Erfarenhet inom ordermottagning/logistik
Villkor och förmåner
Detta är ett konsultuppdrag omgående start där du blir anställd av oss på Jobzone och arbetar hos vår kund i Kista

Start: Omgående
Omfattning: Heltid (Visstidsanställning 6 månader, med chans till förlängning)
Placering: Kista

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jobzone Business Services

Placering

Stockholm