Jobbsafari är en del avschibsted logo

e-Learning Manager / Technical Writer to MedTech Company

Jobshark AB · Stockholm

·

Ansök senast 19 maj (10 dagar kvar)

Vår kund är ett världsledande företag inom medicintekniska lösningar för dentalbranschen. Bolaget utvecklar bl.a. lösningar inom röntgen och medicinsk bildhantering. De söker nu efter en person som ska ansvara för online-baserat utbildningsmaterial för en av deras produkter för dentalkliniker. Du ansvarar för att på egen hand producera intuitiva utbildningsfilmer och hjälptexter för programvaran. I ditt dagliga arbete jobbar du nära utvecklingsavdelningen och produktägaren.


Vi tror att du har en bakgrund som teknisk skribent och det är en fördel om du har tidigare erfarenhet från e-learning. Tidigare erfarenhet från medicintekniksektorn är också meriterande. Eftersom materialet produceras på svenska, är det viktigt att du behärskar det svenska språket väl. Du är pedagogisk, välorganiserad och drivande.


Kvalifikationer:

- 3+ års relevant arbetslivserfarenhet

- Tidigare erfarenhet av att producera teknisk dokumentation för programvara

- Kunskap om e-learning och produktion av videomaterial

- Erfarenhet av medicintekniska produkter är en fördel

- Relevant högskoleutbildning

- Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift


Företaget tillämpar för närvarande distansarbete och distansarbete kommer till viss del att vara möjligt även på längre sikt. Företagets kontor är beläget i centrala Stockholm.


Tveka inte att ansöka om du tycker att vårt erbjudande låter intressant och känner att du stämmer väl in på kompetensprofilen ovan.


Alla ansökningar hanteras självfallet strikt konfidentiellt. Inkomna ansökningar hanteras löpande.


Om Jobshark

Jobshark erbjuder rekryteringstjänster för IT-sektorn. Vi har ca 200 kunder och däribland några av Sveriges mest framstående teknikbolag. Jobshark ingår i en företagsgrupp med ca 50 anställda.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jobshark AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Jobshark AB