Jobbsafari är en del avschibsted logo

E-handelsansvarig till ITAB Outdoor

E-commerce Recruit · Surahammar · Ansök senast 6 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du vara med på en riktigt spännande tillväxtresa, driva digital försäljning och ta ett e-handelsföretag vidare ut i Norden? Har du samtidigt en passion för e-handel, ett stort kommersiellt fokus med erfarenhet från försäljning online? Då kan du vara den vi söker till ITAB Outdoor!

Detta är en unik möjlighet för dig som känner dig redo att avancera till nästa nivå, till en betydelsefull och nyinrättad tjänst där du med stort inflytande får vara med och forma din tjänst samt utvecklas med bolaget i deras fortsatta tillväxtresa.

Om ITAB Outdoor
ITAB grundades 1980 som ett postorderföretag och har sedan dess utvecklats till ett modernt e-handelsföretag med bas i Surahammar. Sedan starten har drivkraften varit att kvalitetskläder inte ska behöva kosta skjortan. Genom att själva designa, tillverka och importera huvuddelen av produkterna har man säkrat kontrollen över plaggens detaljer och kostnader. Med över 100 000 varor på lager erbjuder de ett brett sortiment av kläder och skor för jobb, fritid och äventyr. Nu satsar ITAB vidare med expansionsplaner för den Nordiska marknaden och stärker därför upp teamet med en resultatinriktad e-handelsansvarig.

Om tjänsten
Som e-handelsansvarig på ITAB Outdoor blir du ett välkommet tillskott där du kommer ha en bred roll med övergripande ansvar för att optimera och utveckla försäljningen online. Du kommer med ett kommersiellt fokus arbeta såväl operativt som strategiskt med att planera digital marknadsföring, upprätthålla produktmarginaler och utifrån beteendeanalys arbeta mot att öka konvertering samt förbättra användarupplevelse. Du kommer vara drivande i kommande expansion och där fungera som kravställare, idégenererare samt vara högst operativt verkställande. Rollen omfattar bland annat;
  • Helhetsansvar för den digitala försäljningen
  • Planera och genomföra marknadsaktiviteter genom dels nyhetsbrev, SoMe och CRM
  • Operativt och strategiskt arbete med trafikdrivning och konvertering genom SEO och SEM
  • Kravställning internt och externt
  • A/B-testning på egen site och i övriga digitala kanaler
  • Analysera och följa upp KPI:er kopplat till försäljningen
Då rollen är nyinrättad i bolaget kommer du ges möjlighet att påverka såväl rollen som din karriärresa i bolaget.

Din bakgrund
För att lyckas i rollen ser vi att du har +3 års erfarenhet från operativt arbete inom e-handel med ett bevisat gott track record. Du är kommersiellt driven och har en nödvändig bredd i din digitala kompetens som gör dig självständig och redo för att fullt ut ansvara för dina områden och på sikt även ta ett teamansvar. Du har ett starkt resultatfokus och arbetar alltid för att överträffa dina mål i kombination med en prestigelös framtoning. Som en digital native har du god förmåga att prioritera och se helheten samt har en teknisk förståelse. Har du även följande så ser vi stor potential för framgång i rollen:
  • Operativ erfarenhet från e-handelsbolag med fokus på Nordiska marknaden
  • Helhetsperspektiv utan att förlora öga för detaljer
  • Förmåga att omsätta analys till lönsamma aktiviteter
  • Har goda kunskaper i Googles verktyg Analytics, Ads, Tag Manager & Search Console
  • Erfarenhet av att arbeta mot KPI:er som CVR, COS & ROAS
Då rollen som e-handelsansvarig är nyinrättad i företaget är det viktigaste att du har ett högt driv om att utveckla såväl bolaget som dig själv. Viktiga ingredienser i rollen är ett resultatfokus, att du är datadriven och business minded. Detta i kombination med din ödmjukhet, passion och flexibilitet kommer göra dig framgångsrik i rollen. Du tar egna initiativ, är en riktigt doer och trivs i en dynamisk miljö med korta beslutsvägar.

ITAB Outdoor erbjuder
Du ansluter till ett bolag som står inför en spännande expansionsresa där du ges möjligheten att vara med och påverka både ditt arbete och verksamhetens fortsatta digitala utveckling. I takt med att verksamheten expanderar kommer din roll utvecklas och på sikt inkludera att forma och leda ett team. Medarbetarna är ITAB´s viktigaste resurs och tillsammans värnar man om en hög trivsel på arbetsplatsen och arbetar aktivt för ett välkomnande och inkluderande arbetsklimat med tydlig vi-känsla.

Placering & start
Tjänsten är placerad i Surahammar och tillsättning är enligt överenskommelse.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss på info@ecommercerecruit.se

Ansökan
Vi tillämpar löpande urvalsarbete och uppmanar dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att du kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan.

#growwithpassion #ecommerce #ehandel #ecommercerecruit #nyttjobb #jobb #ITABOutdoor #onlinesales #expansion #rekrytering

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

E-commerce Recruit

Placering

Surahammar

Dela jobbannonsen

Anmäl annons