E-commerce Manager till Intersport // Göteborg

Oddwork · Mölndal

·

Ansök senast 21 okt. (2 dagar kvar)

Behöver du en hockeyklubba, ett par nya fotbollsskor, slalomskidor eller ett lager till i löparustyrseln? I våra butiker eller på vår hemsida hittar du allt du behöver. Intersport är världens största sportkedja med fler än 5500 butiker i 44 länder. I Sverige har vi ett butiksnätverk med runt 110 butiker samt e-handel. Vi har inte bara storlek 38 eller 41 - här finns sport för alla. Vi skapar köpupplevelser i världsklass och inspirerar Sportsverige till ett mer hållbart liv. Tillsammans med Oddwork söker vi nu en E-commerce Manager som vill pusha gränserna för vår e-handel. Välkommen till en utmanande tjänst där du har möjlighet att påverka hela Sveriges sportupplevelser!


Som E-commerce Manager
Din primära uppgift är att se till att Intersports e-handel presterar som en väloljad sportcykel. Samtidigt axlar du ansvaret för budgetplanering samt kampanj- och aktivitetsplanering. Omnikanalfokuset ligger högst upp på din agenda och du fångar kunderna där de befinner sig, oavsett om det är föreningsanslutna medlemmar eller förstagångsshoppare. Tillsammans med ett framtida team - där du bär kaptensfanan - växlar du upp Intersports digitala köpupplevelse till världsklassnivå.

Som lagkapten i e-handelslaget kommer du in i ett sammanhang där du snörar på dig specialistskorna inom e-handel och leder oss framåt. I rollen har du många kontaktytor i organisationen och arbetar obehindrat axel i axel med försäljning, marknad och inköp. Du utför konkurrens- och trendspaningar för att tillsammans med ditt team kunna planera aktiviteter och kampanjer. Din roll är komplex, men isen i din mage smälter inte. Du trampar på, delar kunskap on the go och driver det strategiska arbetet. Samtidigt är du redo att kavla upp ärmarna och arbeta operativ när det behövs. Oavsett var i kedjan du befinner har du siktet stadigt inställt mot målet - en köpupplevelse i världsklass. Och med dig på resan tar du ditt team.

Vi söker dig som...
...har det där beslutsamma lugnet som gör att allt bara dribblar på, trots att du löpande genomför förändringar och förbättringar i vår e-handel. Genom att plocka isär strategi till aktiviteter är det enkelt för dig att prioritera i en miljö med snabba deadlines. Du andas in idéer, analyserar, sätter mål och andas ut e-handelslösningar på OS-nivå. Genom ditt holistiska, affärsmässiga perspektiv och med din gedigna kunskap inom E-commerce styr du säkert i det ekosystem som skapas när e-handel lever i symbios med butiksförsäljning. Teamet ser dig som en förtroendeingivande person och du vet av erfarenhet att det bästa samarbetet uppstår genom integritet, lyhördhet och att alltid stå med båda fötterna på jorden.

Våra önskemål till dig:
  • Relevant utbildning inom e-handel, digitala affärer, marknadsföring eller försäljning
  • Gedigen erfarenhet av operativ e-handel och digital marknadsföring
  • Erfarenhet av ledande befattning med personalansvar
  • Erfarenheter av arbete med trafikdrivning, kundbeteende och lojalitet
  • Arbete med konverteringsoptimering och kundanskaffning
  • Ha koll på budgetarbete och resultatanalys
  • Positivt om du har vana av CMS samt kunskaper inom inRiver/PIM.
Varför Intersport?
Välkommen in i en organisation som är starkt rustad för framtiden. På Intersport finns engagemang och kunskap i över hundra butiker samt i vår e-handel, som vi arbetar med dagligen för att fortsätta vara den ledande omnikanalåterförsäljaren inom sport. Vi arbetar nära föreningslivet och frukten av ditt arbete kommer att återspeglas i lokala klubbar landet runt. Du kommer att vara en drivande del i att flytta Intersport framåt på e-handelsmarknaden - ett steg i taget. Är du lagkaptenen inom e-commerce som vi söker? På med cykelhjälmen så åker vi!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg, Krokslätts fabriker 34

OMFATTNING: Heltid, 8-17 med möjlighet till flex

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Philip Bendroth, philip@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2020-10-20

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Oddwork

Placering

Mölndal

Kontaktperson

Oddwork Sweden AB

031892835