Jobbsafari är en del avschibsted logo

Duktig konstruktör till Norrköping

Sällma · Norrköping

·

Ansök senast 19 juni (5 dagar kvar)

Sällma Rekrytering och Bemanning hjälper industriföretag växa med rätt teknisk kompetens. Vi har vår bas i Södertälje och arbetar med företag som prioriterar en hållbar produktion i Mälardalsregionen. Med vår lokala förankring har vi många tekniker som gärna vill växa och arbeta med oss. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i Kompetensföretagen och Almega.

Bakgrund

Vår kund är ett bygg och fastighetsbolag. Företaget expanderar och behöver stärka organisationen med ytterligare konstruktörer. Företaget är dynamiskt och ligger i framkant vad gäller miljöarbetet.

Arbetsuppgifter

Som konstruktör kommer du att ingå i ett team av projektledare,kalkylatörer och konstruktörer. Du kommer att få arbeta i varierande projekt både vad gäller storlek och innehåll. Har du tidigare projektledarroll är det meriterande. och det är en fördel om du kan hålla fler projekt gående parallellt.

Kompetens

Vi tror att du är byggingenjör med några eller flera års erfarenhet av konstruktion.

Vi tror att du har ett genuint intresse av konstruktion ur ett hållbart perspektiv. Vi hoppas att du ser möjligheterna att utvecklas i takt med bolaget.

Grundläggande kunskaper i program som AutoCAD andra företagsspecifika program lär vi dig.

Övrigt

Svenska i tal och skrift är ett krav. Om du vill utvecklas med oss och nå dina personliga mål är du välkommen med din ansökan.

 

 

 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sällma

Placering

Norrköping

Kontaktperson

Sällma AB