Jobbsafari är en del avschibsted logo

Drömmer du om att bli svetsare? Sök in till vårt traineeprogram!

Drömmer du om att bli svetsare? Sök in till vårt traineeprogram!

Clockwork · Västerås · Ansök senast 24 juni

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad.
Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se

Om företaget
MTC Powder Solutions AB är en världsledande producent av pulvermetallurgiska produkter som produceras genom hetisostatisk pressning (HIP) och som används i en mängd olika komponenter för utmanande projekt över hela världen. Som företag har vi lång erfarenhet av att arbeta med kritiska komponenter som används i en mängd krävande branscher som olja och gas, kemi, kärnkraft och kraftproduktion. Detta gör det möjligt för oss att hjälpa våra kunder att möta dagens utmaningar och uppnå sina mål för morgondagen. MTC Powder Solutions AB omsätter idag 120 MSEK, har ca 46 anställda och är för närvarande etablerade i Surahammar. Med en ny anläggning i Hallstahammar läggs grunden för nästa steg i utvecklingen för bolaget. Den nya anläggningen är på 9000 kvm och byggs på en tomt med storleken 32,500 kvm. MTC Powder Solutions AB är en del av Metal Technology Co, Japan.
Vill du bli en del av ett företag som präglas av framtidstro, kompetens och glädje? Då är du
välkommen till oss!

Dina arbetsuppgifter
Har du ett intresse för teknik och tycker att tillverkningsindustrin är spännande? Vill du få möjligheten att utvecklas inom ett område och bredda din kompetens? Då tycker vi att du ska ansöka till vårt uppskattade traineeprogram i samarbete med MTC Powder Solutions. I programmet ingår teoretisk utbildning som varvas med skräddarsydd praktik på företaget. Under utbildningsperioden är du anställd av Clockwork. Syftet med programmet är att skapa möjligheter att bli anställd som svetsare på MTC när programmet är slutfört. Som svetsare på MTC finns det alltid möjlighet till utveckling då de inom verkstaden har en stor
variation vad gäller både utrustning och arbetsinnehåll.


Din profil
Traineeprogrammet är ett steg närmare för dig som ser en framtid som svetsare på MTC. För att du ska lyckas med utbildningen tror vi att du har ett genuint tekniskt intresse. Vi tror även att du är bekväm i en industrimiljö. En förutsättning är att du kan arbeta skift och har en godkänd gymnasieutbildning. Om du tidigare arbetat inom industrin eller har en grundläggande utbildning inom verkstadsteknik ser vi det som meriterande, men det är inget krav. Du kanske jobbar inom en annan bransch men vill byta inriktning. Viktigaste av allt är att du har viljan och drivet att utvecklas till en duktig och kompetent svetsare.

Ansökan
Antar du utmaningen?
Skicka då in din ansökan där du tydligt motiverar varför du ser dig själv som en bra kandidat på www.clockworkpersonal.se senast 2023-06-16. Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vill du veta mer om traineeprogrammet är du varmt välkommen att kontakta Jasmine Saeedi.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clockwork

Placering

Västerås

Dela jobbannonsen

Anmäl annons