Jobbsafari är en del avschibsted logo

Driftsättningsingenjör

Randstad · Finspång · Ansök senast 22 feb. (23 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens 201417370 i din ansökan

Arbetsbeskrivning

Vi på Randstad Engineering söker nu flertalet  Driftsättningsingenjörer för konsultuppdrag hos Siemens Energy i Finspång. Den globala energiomställningen kräver nya lösningar och värmepumpar av industriell skala är ett av Siemens Energys svar på hur man kan producera värme helt utan koldioxidutsläpp. Vill du vara med på deras resa?

Randstad Engineering är specialister inom teknik. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Engineering står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.

Ansvarsområden

Provningskontoret på Siemens ansvarar för all provning av gasturbiner och kringutrustning inför leverans till deras kunder. De arbetar med testkörning av gasturbiner, verkstadsprov av kringutrustningen till gasturbinen samt provning av kompletta leveranser. 

Dina arbetsuppgifter:
• Som driftsättningsingenjör medverkar och leder du driftsättningen av gasturbinpackar i Siemens verkstad och ute hos deras kunder.
• I ditt ansvar ingår att hålla uppgjord tidplan för maskinen, driva och hålla samman provningsgruppen och utbilda medarbetare.
• Dokumentation av arbetet i form av checklistor och rapporter.

Kvalifikationer

Vad krävs av mig?
• Du är ingenjör med inriktning drift, energi, elkraft, maskin eller styr- och reglerteknik och har ett par års erfarenhet av arbetsledning.
• Du har praktisk erfarenhet från driftsättning eller underhåll av större maskiner, företrädesvis turbiner.
• Du uttrycker dig väl i tal och skrift, på svenska och på engelska och har erfarenhet av administrativt arbete och datorvana.
• Kunskaper inom styr- och reglerteknik är meriterande.
• För att lyckas i tjänsten är du en strukturerad och driven problemlösare.
• Du är uthållig och har en god kommunikativ förmåga och uppskattar samarbete med andra.

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Finspång

Kontaktperson

Randstad AB

Vid ansökan:Ange referens 201417370 i din ansökan

Dela jobbannonsen