Jobbsafari är en del avschibsted logo

Driven teknisk säljare till WEMO Automation i Värnamo

Wemo Automation AB · Värnamo · Ansök senast 12 dec. (3 dagar kvar)

Heltid

Vi söker nu en driven och engagerad teknisk säljare till vår trevliga kund WEMO Automation.
Wemo kan erbjuda dig en spännande arbetsplats som drivs av genuint teknikintresserade medarbetare. Där får du vara med och påverka både din egen och företagets fortsätta utveckling.

Dina arbetsuppgifter

Wemo levererar automationslösningar till plastindustrin och din roll blir att utveckla företagets befintliga affärsrelationer samt identifiera och etablera nya. Som teknisk säljare på WEMO tillhör du i dagsläget ett team om 6 personer,
Wemo befinner sig i en mycket expansiv fas och söker dig som vill vara med och bidra till företagets fortsatta tillväxt. Du erbjuds en mycket stimulerande och utvecklande vardag som präglas av besök hos befintliga och potentiella kunder och partners!

I rollen som teknisk säljare kommer du arbeta med:

- Kundbearbetning inom Sverige, både via fysiska möten och telefon
- Att utveckla företagets befintliga affärsrelationer samt identifiera och etablera nya
- Ta fram offertunderlag till kunder och driva affärer till avslut
- Samarbeta med återförsäljare
- Hitta nya kundgrupper och -segment
- Delta på mässor och kundaktiviteter

Du ingår i ett mycket kompetent och trevligt team där ni alla verkar för det goda samarbetet och att ni tillsammans tar företaget och affären framåt. Du får en gedigen introduktion med befintliga säljare och företagets marknadsinriktade VD, allt för att få de bästa förutsättningarna för att lyckas i din roll som teknisk säljare.


Din profil

Du som antar denna utmaning har med fördel en eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning mot teknik eller försäljning. Utöver din utbildning har du ett par års praktisk erfarenhet av teknisk projektförsäljning, gärna från tillverknings- eller plastindustrin. Du har ett eget driv och en nyfikenhet att ta till dig den senaste tekniken och älskar att arbeta med långsiktiga affärsrelationer.

Vidare är du en resbar och självgående person som trivs med att planera och genomföra dina dagar med frihet under ansvar. Du värnar om det goda samarbetet och har lätt för att skapa förtroende hos kunder, partners och kollegor. 

Blir du stimulerad och motiverad av att driva professionella och tekniskt komplexa affärer i mål, då tror vi att du och WEMO Automation långsiktigt kommer trivas och utvecklas ihop!

Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt och tror att du är en drivande person som är utåtriktad, strukturerad, van vid att ta ansvar och har en logisk förmåga. Vidare är du såklart en självgående person som trivs med att arbeta i ett team med högt tempo. 

Du har förmågan att kommunicera och samarbeta, du är en riktig lagspelare som delar företagets starka kundfokus och viljan att leverera smarta lösningar.
Då Wemo är ett internationellt företag är det viktigt att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift, har du även tyskakunskaper är detta meriterande.

Uppdraget är en direktrekrytering till WEMO Automation

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Värnamo
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Ansök senast 12 december

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Wemo Automation AB

Placering

Värnamo